Πέρεθ για Ρονάλντο: “Είναι τρελός, βλάκας, άρρωστος”

Ηχητικό ντοκουμέντο του 2012 είδε το φως της δημοσιότητας και άναψε “φωτιές” στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οπαδοί της ομάδας τα έχουν βάλει με τον πρόεδρο του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, λόγω της επίθεσης που εξαπέλυσε στον Ίκερ Κασίγιας και τον Ραούλ που αποτέλεσαν τις σημαίες της ισπανικής ομάδας.

Ωστόσο, το θέμα δεν τελειώνει εδώ. Η «Confidencial» φέρνει στην επιφάνεια νέα ντοκουμέντα για την άποψη που είχε ο πρόεδρος της «βασίλισσας» για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Ζοσέ Μουρίνιο και τον μάνατζέρ τους, Ζόρζε Μέντες για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν την εικόνα τους και τα χρήματα που έχαναν από τις τοποθετήσεις τους.

«Είναι τρελός. Αυτός ο τύπος είναι βλάκας. Είναι άρρωστος. Νομίζουν ότι είναι φυσιολογικός, όμως δεν ισχύει αυτό. Διαφορετικά, δεν θα έκανε αυτά που έχει κάνει. Η τελευταία ανοησία που έκανε την είδε όλος ο κόσμος. Γιατί πιστεύεις ότι έκανε αυτή τη χαζομάρα», είναι τα λόγια που ακούγονται για τον Ρονάλντο από τα χείλη του Πέρεθ.

Στη συνέχεια, η κουβέντα περνάει στον Μέντες και τον Μουρίνιο: «Ο Μέντες δεν δίνει εντολές σε εκείνον. Όπως δεν δίνει εντολές και στον Μουρίνιο. Ούτε για τον τρόπο που πρέπει να μιλάνε στις συνεντεύξεις. Τίποτα. Αυτοί οι τύποι είναι απίστευτα εγωιστές. Τόσο λάθος, και ο προπονητής και εκείνος, δεν βλέπουν την πραγματικότητα. Και οι δύο θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει περισσότερα χρήματα, αν ήταν διαφορετικοί. Αυτοί οι δύο δεν είναι συνηθισμένοι άνθρωποι. Θα μπορούσαν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα από την διαχείριση των δικαιωμάτων της εικόνας τους. Πόσω μάλλον με αυτό τον προκλητικό τρόπο, με αυτή την εικόνα που βγαίνει προς τα έξω και όλοι τους αντιπαθούν… Δεν υπάρχει αρνητική δημοσιότητα, αλλά το αντίθετο».

To Top