ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πέρεθ στο PRESSARIS: “Έρχομαι να βοηθήσω! Στον Άρη δεν λες ποτέ όχι…”

Ο Γκιγιέρμο Πέρεθ ετοιμάζεται να πάρει σήμερα το αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε αύριο να  υπογράψει το συμφωνητικό συνεργασίας με τους “κιτρινόμαυρους” και να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του Άρη.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μίλησε στο PRESSARIS για τη νέα σελίδα στην καριέρα του δηλώνοντας έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του για να επιστρέψει ο Άρης στη φυσική του θέση.

“Νιώθω πολύ χαρούμενος. Αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου είναι μόνο ο Άρης, να ξεκινήσω τις προπονήσεις και να παίξω τα πρώτα παιχνίδια με τον Άρη”, τόνισε αρχικά ο Ισπανός.

Τι σε έπεισε να αποδεχθείς την πρόταση του Άρη;

“Ο Άρης είναι τεράστια ομάδα. Το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Όταν σου δίνεται μία τέτοια ευκαιρία δεν λες ποτέ όχι. Σε αυτή την περίπτωση, τα χρήματα, τα μπόνους, μπαίνουν όλα σε δεύτερη μοίρα. Είναι όλα μικρότερης σημασίας. Έρχομαι να βοηθήσω την ομάδα να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε”.

Ποιος είναι ο δικός σου στόχος για τη φετινή σεζόν;

“Ότι και να σκεφτεί κανείς, κακά τα ψέματα ο Άρης πρέπει να παίξει στη Σούπερ Λίγκα. Δεν υπάρχει στο μυαλό μου τίποτα άλλο πέρα από τον στόχο αυτό. Αυτό που θέλω είναι να πέφτω για ύπνο και να είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου”.

Το δικό σου μήνυμα προς τον κόσμο του Άρη;

“Τι να πω γι αυτόν τον κόσμο; Σαν ομάδα έχουμε φοβερή παράδοση και κόσμο από τις κερκίδες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Το ένιωσα όταν έπαιξα στη Θεσσαλονίκη με τις παλιές μου ομάδες”.

 

To Top