Πέρισιτς: «Η Ίντερ θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου»

Ο Ιβάν Πέρισιτς με ανάρτηση του στα Social Media αποχαιρέτησε την Ίντερ και πλέον είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της Τότεναμ.

O Iβάν Πέρισιτς μετά από έξι σεζόν στην Ίντερ με έναν ενδιάμεσο «break» με τον δανεισμό του στη Μπάγερν Μονάχου, με την οποία σήκωσε το Champions League, αποτελεί οριστικά παρελθόν από τους Μιλανέζους. Ο 33χρονος Κροάτης ακραίος χαφ έμεινε ελεύθερος με την ολοκλήρωση της σεζόν και από το βράδυ της Δευτέρας (30/5) έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με την Τότεναμ, στην οποία θα συναντήσει ξανά τον Αντόνιο Κόντε, με τον οποίο σήκωσε το «Σκουντέτο» τη σεζόν 2020/21. Με τους «Νερατζούρι» σε 253 παιχνίδια είχε 55 γκολ, 49 ασίστ και σήκωσε από ένα πρωτάθλημα, κύπελλο και Super Cup Ιταλίας.

Η ανάρτηση του Πέρισιτς:

«Μετά από 254 αγώνες, 55 γκολ, 49 ασίστ, 3 τρόπαια και 18.934 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο φορώντας αυτή την ένδοξη φανέλα. Το ταξίδι μου εδώ έφτασε στο τέλος του.

Παρόλο που κάθε τέλος σημαίνει μια νέα αρχή, είναι σημαντικό να αναλογιστώ αυτά τα περασμένα χρόνια και να σας δείξω τη βαθύτατη εκτίμησή μου για το έργο που επιτεύχθηκε.

Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για μένα ως παίκτη και για όλη την οικογένειά μου.

Για την ομάδα, το προσωπικό, όλους τους εργαζόμενους αλλά το πιο σημαντικό για τους φιλάθλους: θα έχετε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Φεύγω νιώθοντας προνομιούχος που έχω αυτόν τον σύλλογο στο βιογραφικό μου».

To Top