Πέταξαν… 400 κιλά ψάρια για να διαμαρτυρηθούν στους παίκτες οι οπαδοί της Λοριάν

Με έναν πρωτότυπο τρόπο αποφάσισαν να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους για την πολύ κακή πορεία της αγαπημένης τους ομάδας -η οποία βρίσκεται στην 17η θέση με 12 βαθμούς και χωρίς νίκη στις τελευταίες 14 αγωνιστικές της Ligue 1- οι οργανωμένοι φίλοι της Λοριάν…

Συγκεκριμένα, μέλη των «Merlus Ultras 1995», επισκέφτηκαν το προπονητικό κέντρο της γαλλικής ομάδας, κρατώντας ένα πανό όπου έγραφε την φράση «ψόφια όπως και εσείς»!

Παράλληλα, στη συνέχεια πέταξαν… 400 κιλά νεκρά ψάρια μπροστά στην είσοδό του, φώναξαν μερικά συνθήματα και ακολούθως αποχώρησαν…

Νωρίτερα, οι οπαδοί της Λοριάν είχαν φροντίσει να ενημερώσει για την συγκεκριμένη ενέργειά τους, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους, με το ακόλουθο μήνυμα:
«Τελευταίος αγώνας του 2023, και τα ταξίδια απαγορεύονται. Μετά την νέα ντροπιαστική ήττα (σ.σ. και ο χαρακτηρισμός είναι ευγενικός) της ομάδας μας, διοργανώνεται δράση μπροστά στο Κερλίρ μετά τον αγώνα από γύρω στα είκοσι μέλη. Μπροστά από την πύλη θα τοποθετηθούν 400 κιλά ψάρια. Άνθρωποι που δεν ενδιαφέρονται και δεν σέβονται τον θεσμό της Λοριάν, ας απομακρυνθούν από τον σύλλογό μας».

To Top