ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέταξε ένα ημίχρονο, αντέδρασε στο δεύτερο, αλλά… ήττα (1-0) στη Νέα Σμύρνη

Ο Άρης όχι μόνο πέταξε ένα ημίχρονο, δέχθηκε γκολ από στημένη μπάλα και όταν στο δεύτερο ξύπνησε και έκλεισε τον Πανιώνιο στα καρέ του, δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Ο Κομίνης «έκλεισε» τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτι στον Ματέο Γκαρσία στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Αρκετές χαμένες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για τους παίκτες του Πάκο Ερέρα. Δεύτερη φετινή ήττα (1-0) για τους “κιτρινόμαυρους”, εκτός έδρας και αυτή.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Ο Πάκο Ερέρα παρέταξε μία αρχική ενδεκάδα με αρκετές εκπλήξεις, καθώς και ο Γκάμα αγωνίστηκε βασικός, ενώ ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο επέλεξε τους Δεληζήση-Μάβραϊ. Στο τέρμα ο Κουέστα, με τους Τζανακάκη-Μενέντεθ στα άκρα. Μπάσα-Ματίγια-Σιώπης στη μεσαία γραμμή στο 4-3-3 του Ισπανού. Κορυφή ο Γιουνές με του Γκάμα-Ματέο στα άκρα.

ΑΝΕΥΡΟΣ, ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ…

Στο 2΄επικίνδυνη επίσκεψη του Πανιωνίου, σουτ του Σπιριντόνοβιτς, άουτ, ενώ στο 5΄πρώτη τελική για τον Άρη, με το αδύναμο σουτ του Γκαρσία, να μπλοκάρει εύκολα ο Κότνικ. Σουτ του Γκάμα από μακρινή απόσταση στο 11΄άουτ, ενώ στο 14΄ο Κουέστα διώχνει εξαιρετικά το σουτ του Σπιριντόνοβιτς. Κεφαλιά του Ντουμιρσάϊ, στην αγκαλιά του Κουέστα στο 22΄και στο 25΄ωραία προσπάθεια του Άρη, σουτ του Γκάμα κόντραρε στον Μπανανά και δεν απείλησε την αντίπαλη εστία. Στο 41΄το γκολ για τον Πανιώνιο, με κεφαλιά του Ντομίνγκες στο κόρνερ του Σπιριντόνοβιτς. Η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κουέστα και κατέληξε στα δίχτυα του Άρη για το 1-0, με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

ΠΙΕΣΕ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ…

Ο Πάκο Ερέρα έκανε δύο γρήγορες αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, παίζοντας επίθεση, καθώς έπαιξε με τρεις στόπερ. Στο 48΄ο Ματέο Γκαρσία, “γκρεμίζεται” μέσα στην μικρή περιοχή, τίποτα από τον Κομίνη που δεν υποδεικνύει το πέναλτι! Οι «κιτρινόμαυροι» έγιναν πιο απειλητικοί. Στο 58΄σουτ του Γιουνές άουτ, ενώ στο 60΄μία πολύ καλή ευκαιρία και πάλι με πρωταγωνιστή τον Τυνήσιο φορ! Σέντρα του Κωνσταντινίδη, γυριστό σουτ του Γιουνές, λίγα μέτρα πάνω από την εστία του Πανιωνίου.

Στο 68΄η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Άρη. Κόρνερ του Ματίγια, κεφαλιά του Γιουνές, οριζόντιο δοκάρι και άουτ! Στο 70΄και δεύτερη πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη! Απευθείας χτύπημα φάουλ του Γκάμα από τα αριστερά, πέρασε η μπάλα απ΄όλους, ελάχιστα άουτ! Και πάλι ο Πορτογάλος δοκίμασε απευθείας στο 79΄η μπάλα χτύπησε την εξωτερική πλευρά των διχτύων του Πανιωνίου.

Μοναδική ευκαιρία για τον Άρη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Ματέο Γκαρσία φάτσα με τον Κότνικ στέλνει με κεφαλιά την μπάλα άουτ, μετά από πάσα με το κεφάλι του Γιουνές!

Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον Άρη να παραμένει στους 12 βαθμούς και να έχει μπροστά του την διακοπή για να συνέλθει από την ήττα και να αντιδράσει.

Oι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Ζ. Ανιγκό): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Κούρντι, Κεϊτά, Κόρμπος (86΄Οικονομίδης), Τσιλούλης (84΄Σταυρόπουλος), Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς (75΄Μανθάτης), Ντομίνγκεζ, Ντουρμισάι

Άρης (Π. Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης (56΄Κωνσταντινίδης), Μενέντεθ, Δεληζήσης, Μάβραϊ, Σιώπης, Μπάσα (46΄Σόουζα), Ματίγια (77΄Μαρτίνες), Γκαρσία, Γκάμα, Γιουνές

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας) – Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας)

 

 

 

To Top