Χωρίς κατηγορία

Πέταξε δυο βαθμούς στα… σκουπίδια (1-1), έχασε την πρώτη θέση!

 Ο Άρης παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης σε ένα παιχνίδι που είχε δύο πρωταγωνιστές…

Την αστοχία των “κίτρινων” και τον εκπληκτικό τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Φυσέκη. Με το αποτέλεσμα αυτό ο Άρης πέφτει από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά τις νίκες των Καβάλα και Πανσερραϊκού.

Με το… αριστερό

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε την αναμέτρηση ο Άρης που αν και διατηρούσε από το πρώτο λεπτό την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησε δύο φορές με τον Ρένια στο 3΄και στο 19΄ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 23΄ (0-1). Σέντρα στην πλάτη του Γιαννίτση και ο Γκαϊδατζής που βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Καρατζιοβαλή άνοιξε το σκορ για τον Εθνικό στην πρώτη του ολοκληρωμένη επίθεση.

Και το δοκάρι… σύμμαχος του Εθνικού

Οι “κίτρινοι” ξεπέρασαν την ψυχρολουσία και προσπάθησαν άμεσα να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά βρήκαν απέναντι τους τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Φυσέκη, που κατέβασε… ρολά.

Αρχικά με τον Σουνά στο 25΄ το σουτ του οποίου απομακρύνθηκε από τον Φυσέκη και στη συνέχεια με τον Καπνίδη που σημάδεψε με το κεφάλι και πάλι τον Φυσέκη.

Στο 35΄ένα σουτ του Ελληνίδη απέκρουσε σε κόρνερ ο Καρατζιοβαλής για να δει στη συνέχεια ο Άρης την τύχη να του γυρνάει την πλάτη σε κεφαλιά του Φερνάντες στο 42΄ που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Ιδανικό ξεκίνημα

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον πλέον ιδανικό τρόπο για τον Άρη. Στο 60΄ κι ενώ οι κίτρινοι πίεζαν την αντίπαλη άμυνα, κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι με τον Σουνά. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση αλλά έστειλε την μπάλα απελπιστικά έξω.

Στη συνέχεια ο μονόλογος του Άρη έβρισκε απέναντι του τον Φυσέκη που πραγματοποίησε την εμφάνιση της καριέρας του. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις κρατώντας το μηδέν στην άμυνα του.

Ανακούφιση στις καθυστερήσεις

Ο Άρης συνέχισε να χάνει την μία ευκαιρία μετά την άλλη. Σουνάς, Προβατίδης και Ρένια δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τον εξαιρετικό Φυσέκη που τελικώς νικήθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Καπνίδης στο 90+2 έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην μικρή περιοχή και με ψύχραιμο διαγώνιο σουτ γλίτωσε από τα… χειρότερα τον Άρη.

Διαιτητής: Tσιτσανούδης Β. (Λάρισας)

Βοηθοί: Γκαρέλης Κ. (Λάρισας), Μάνος Β. (Λάρισας)

ΑΡΗΣ: Kαρατζιοβαλής, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Λιόλιος, Γκίνο, Λεμονής, Προβατίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος (57΄Σταυρόπουλος), Καπνίδης, Ρένια

ΕΘΝΙΚΟΣ: Φυσέκης, Θάνος, Κατρανίτσας, Παρασκευάς (12΄Λειβαδιώτης), Μπαρμπαγιαννίδης, Τορομανίδης, Πελτέκης (59΄ Σιμτσάκης), Ελληνίδης,Γκαϊδατζής, Φλώρος, Μαμούτ (70΄Τσαμουρλίδης)

To Top