Πέταξε δύο ακόμα βαθμούς, έμεινε με την προσπάθεια και παραμένει τελευταίος!

Άλλοι δύο χαμένοι βαθμοί… Ο Άρης ήταν καλύτερος του Αστέρα στο δεύτερο ημίχρονο, σκόραρε, έχασε πέναλτι, έχασε τετ α τετ, αλλά δεν κέρδισε. Αυτή είναι η ουσία. Έμεινε στο 1-1 με την ομάδα της Τρίπολης, παραμένει στην τελευταίος στη βαθμολογία και δυσχέρανε ακόμα περισσότερο την θέση του στο πρωτάθλημα.

Για πολλοστή φορά φέτος ο Άρης βρέθηκε πίσω στο σκορ από μια ανύποπτη φάση, που υπό… κανονικές συνθήκες θα έπρεπε η άμυνα να “τελειώσει” χωρίς κόπο. Κι όμως στον Άρη η λογική έχει πάει περίπατο (και) μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αστέρας Τρίπολης άνοιξε το σκορ στο 27’ όταν από κόρνερ του Ουσέρο, ο Εντό έπιασε την πρώτη κεφαλιά απέναντι σε δύο αμυντικούς, ο δε Τσουμάνης δεν πρόλαβε τον Σέτι, ο οποίος βρήκε εκτός θέσης τον Διούδη και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Ήταν ένα σημείο του παιχνιδιού, που ο Άρης είχε αρχίσει να γίνεται πιο επιθετικός, καθώς στο 22’ ο Έλσνερ απείλησε με μακρινό σουτ τον Ερνάντεζ, ενώ στο 25’ ο Μανιάς από σέντρα του Τσουμάνη και παρά την πίεση του Ζησόπουλου, βρήκε τρόπο να σουτάρει μέσα από τη μεγάλη περιοχή, όμως το σουτ του μπλόκαρε ο Ερνάντεζ. Πριν από αυτό το τρίλεπτο, ο Αστέρας ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ήταν πιο απειλητικός από τον Άρη χωρίς πάντως να κάνει τη μεγάλη φάση. Ούτε ο Άρης μπόρεσε να αντιδράσει μετά το γκολ που δέχθηκε και έτσι πήγε στ αποδυτήρια όντας πίσω με άλλο ένα φθηνό γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι κίτρινοι ήταν τελείως διαφορετικοί. Ο Αστέρας απείλησε δύο φορές στο ξεκίνημα, στο 54’ και το 59’, όμως ο Άρης από εκεί και πέρα κυριάρχησε στο γήπεδο. Στο 60’ ο Αγκάνθο κέρδισε πέναλτι, όταν μετά από εξαιρετική μπαλιά του Μανιά, ο Κοντοές τον έριξε κάτω. Ο Μάνταλος υπέδειξε την ποινή, ο Ισπανός εκτέλεσε… τραγικά το πέναλτι, στέλνοντας άουτ τη μπάλα, όμως πέντε λεπτά μετά “εξιλεώθηκε”, όταν από κόρνερ του Τάτου, με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1!

Οι παίκτες του Μιλίνκοβιτς πίεσαν τον Αστέρα, δεν είχαν άλλη κλασική ευκαιρία ως το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Μανιάς βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Ερνάντεζ και αντί να πλασάρει, προσπάθησε να τον περάσει, όμως ο πορτιέρο του Αστέρα του πήρε τη μπάλα…

ΑΡΗΣ (Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Καραγκούνης, Έλσνερ, Κύργιας, Τσουμάνης, Νταμαρλής (88’ Κοτσαρίδης), Σουνάς (68’ Ηρακλής), Τάτος, Σταυρόπουλος (72’ Τσουκάνης), Μανιάς, Αγκάνθο

ΑΣΤΕΡΑΣ (Βεργέτης): Ερνάντεζ, Λούι, Σέτι, Κοντοές, Ζησόπουλος, Εντό, Μουνάφο (72’ Τσαμπούρης), Ουσέρο, Καράσκο (64’ Ουρτάδο), Ντε Μπλάσις (85’ Χουάνμα), Μπαράλες.

 

To Top