ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πέταξε δύο βαθμούς στην Τούμπα, έχει όμως δύο απανωτά εντός με μοναδικό στόχο το… εξάποντο!

Η δυάδα των πρώτων ντέρμπι της σεζόν, ολοκληρώθηκε με τον Άρη να έχει συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς, έχοντας μία νίκη επί του Παναθηναϊκού (4-0) και την χθεσινή ισοπαλία (2-2) στην Τούμπα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Οι “κιτρινόμαυροι” επιστρέφουν τώρα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για να δώσουν δύο σερί εντός έδρας αναμετρήσεις με ΑΕΛ και Ολυμπιακό! Δύο επίσης δύσκολοι αγώνες με τον Άρη να έχει ως μοναδικό στόχο την απόλυτη εκμετάλλευση της έδρας του για να κερδίσει τους έξι βαθμούς!

Αρχικά το Σάββατο (17:15) απέναντι στους Λαρισαίους κι έπειτα στις 5 Οκτωβρίου απέναντι στους “ερυθρόλευκους”.

Ένας από τους φετινούς στόχους του Άρη είναι να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την έδρα του, εκεί όπου δείχνει πως κάθε φορά αγωνίζεται πολύ καλύτερα απ΄ότι μακριά από το “σπίτι” του.

Δεν ξεκίνησε καλά την φετινή σεζόν με τον ΟΦΗ (1-1) αλλά ακολούθησε επιβλητική εμφάνιση και νίκη επί του Παναθηναϊκού με 4-0.

Η ΑΕΛ θα έρθει να κλειστεί στην άμυνά της και θα κάνει πολύ δύσκολο το ματς, ενώ από την άλλη ο Ολυμπιακός θα ψάξει με τον τρόπο του το αποτέλεσμα για να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ένα-ένα τα ματς για τον Άρη που πρέπει πρώτα να κάνει την αρχή απέναντι στους Θεσσαλούς και μετά να κοιτάξει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το σίγουρο είναι πως το “Κλεάνθης Βικελίδης” θα είναι κατάμεστο και στα δύο αυτά εντός έδρας ματς με τον κόσμο να αποτελεί τον 12ο παίκτη της ομάδας!

 

To Top