ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέταξε καρέκλα στους παράγοντες της Ντόρτμουντ για χάρη του… Μουρίνιο

Έξαλλος ο γνωστός μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα, με την άρνηση των παραγόντων της Μπορούσια Ντόρτμουντ να πουλήσουν τον Μικιταριάν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ιδιαίτερα σκληρές αποδεικνύονται οι διαπραγματεύσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για την αγορά του Χένρικ Μικιταριάν από την αγγλική ομάδα.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας “Bild”, κατά τη διάρκεια των τελευταίων συζητήσεων ανάμεσα στη διοίκηση της Ντόρτμουντ και τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραϊόλα, ο πασίγνωστος ατζέντης έφτασε στο σημείο να… αναποδογυρίσει μια καρέκλα από τα νεύρα του και να την σπρώξει προς το μέρος των Γερμανών παραγόντων!

Ο μάνατζερ του Αρμένιου «εξερράγη» λόγω της ανένδοτης στάσης των διοικούντων την Μπορούσια, που αρνούνται να πουλήσουν έναν ακόμη πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή της ομάδας τους την τρέχουσα μεταγραφική σεζόν.

«Ο Χένρικ δεν είναι τύπος που θα έρθει σε συγκρούσεις. Αυτό… το αφήνει σε μένα. Δεν θα αφήσουμε τόσο εύκολα την υπόθεση. Δεν θα τα παρατήσουμε τόσο εύκολα», δήλωσε στην “Bild” ο Ραϊόλα, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την… τρέλα του Ζοσέ Μουρίνιο να πάρει τον πελάτη του στο «Ολντ Τράφορντ».

Στις αρχές της εβδομάδας ο Ραϊόλα είχε χαρακτηρίσει τη Γιουνάιτεντ ως «ονειρεμένο κλάμπ» για τον Μικιταριάν, παρά το γεγονός ότι η Ντόρμουντ επιμένει ότι ο παίκτης δεν είναι προς πώληση. Ας ελπίσουμε ότι ο χώρος που γίνονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ραϊόλα και Γερμανούς δεν περιλαμβάνει… βαριά αντικείμενα!

To Top