“Πέταξε” στα ημιτελικά η Γαλλία, 2-0 την Ουρουγουάη

Η Γαλλία έγινε η πρώτη ομάδα των ημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 μετά από το 2-0 επί της Ουρουγουάης. Βαράν με κεφαλιά και Γκριεζμάν με… γκάφα του Μουσλέρα τα γκολ.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Η Γαλλία εμφανίστηκε ανώτερη στο γήπεδο του Νίζνι Νόβγκοροντ και πήρε μία “σβηστή” νίκη με 2-0 επί της Ουρουγουάης για τον πρώτο προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Η “σελέστε” παρατάχθηκε δίχως τον Έντινσον Καβάνι και είχε ελάχιστες καλές στιγμές για γκολ, με τους “μπλε” να αξιοποιούν τις δικές τους και να φτάσουν στην πρώτη πρόκριση σε ημιτελικά από το 2006.

Ο Ραφαέλ Βαράν άνοιξε το σκορ στο 40ό λεπτό για τους Γάλλους με κεφαλιά και ο Αντουάν Γκριεζμάν διπλασίασε τα τέρματα στο 61′ μετά από γκάφα του Φερνάντο Μουσλέρα.

Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Βραζιλία – Βέλγιο στον ημιτελικό της Τρίτης (10/07, 21:00).

Γήπεδο: “Νίζνι Νόβγκοροντ” (Νίζνι Νόβγκοροντ)

Διαιτητής: Νέστορ Πιτάνα (Αργεντινή)

Βοηθοί: Ερνάν Μαϊντάνα (Αργεντινή), Χουάν Πάμπλο Μπελάτι (Αργεντινή)

Τέταρτος διαιτητής: Αλιρεζά Φαγκανί (Ιράν)

 

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (Ντιντιέ Ντεσάμπ): Μουσλέρα, Κάσερες, Χιμένες, Γκοδίν, Λασάλτ, Τορέιρα, Νάντες (73′ Ουρεταβισκάγια), Βεσίνο, Μπεντανκούρ (59′ Ροντρίγκες), Σουάρες, Στουάνι (59′ Γκόμες)

ΓΑΛΛΙΑ (Όσκαρ Ταμπάρες): Λορίς, Παβάρ, Βαράν, Ουμτιτί, Ερναντέζ, Πογκμπά, Καντέ, Εμπαπέ (88′ Ντεμπελέ), Γκριεζμάν (90+3′ Φεκίρ), Τολισό (80′ Ενζονζι), Ζιρού

 

Γκολ: 40′ Βαράν, 61′ Γκριεζμάν

Κίτρινη κάρτα: 38′ Μπεντανκούρ, 69′ Ροντρίγκες / 33′ Ερναντέζ, 69′ Εμπαπέ

Κόκκινη κάρτα: –

 

To Top