Πέταξε το μπαλάκι στην ΕΕΑ για την ΚΑΕ Πανιώνιος ο Χριστοδουλόπουλος

Αν και στον ΕΣΑΚΕ περίμεναν σήμερα την επιστολή αποχώρησης του Πανιωνίου από την Basket League, προκειμένου να «κλειδώσει» το πρωτάθλημα με 12 ομάδες, να γίνει νέα κλήρωση την Παρασκευή και να προχωρήσουν οι διεργασίες για το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Χριστοδουλόπουλος με επιστολή του έκανε σαφές πως δεν πρόκειται να πάρει ο ίδιος την απόφαση αποχώρησης του Πανιωνίου από την Basket League και πετά το μπαλάκι στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Μάλιστα στον Πανιώνιο φέρονται ενοχλημένοι από τη στάση της ΕΕΑ, καθώς θεωρούν πως έδωσε άδεια σε κάποιες ΚΑΕ που είχαν προβληματικούς φακέλους.

Αναλυτικά η επιστολή:

Αγαπητοί ,

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τα στενά χρονικά περιθώρια μεταξύ της διαδικασίας αδειοδότησης και της έναρξης πρωταθλήματος , αλλά και την αναστάτωση που προκαλούμε αυτή την στιγμή .
Δυστυχώς δεν μπορούμε σήμερα να υποβάλλουμε προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κανένα καινούργιο δικαιολογητικό .
Ταυτοχρόνως , χωρίς αρνητική εισήγηση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και χωρίς προηγούμενη απόφαση είτε Γ.Σ μετοχών η Δ.Σ δεν μπορώ να λάβω απόφαση περί μη συμμετοχής
μας στο πρωτάθλημα.
Με εκτίμηση
Γιώργος Χριστοδουλόπουλος
Προέδρος ΚΑΕ Πανιώνιος

To Top