ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πέτια (αδελφή Τόσκο): “Πέντε χρόνια φυλακή σε έναν δεν είναι δικαιοσύνη, του επιτέθηκαν 20 άτομα!”

Στο Yellow Radio 92.8 φιλοξενήθηκε η αδελφή του αδικοχαμένου Τόσκο Μποζατζίσκι, Πέτια, η οποία μίλησε για τις εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Βούλγαρου οπαδού στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις 101 μέρες από την δολοφονία του Τόσκο: “Είμαι πολύ απογοητευμένη από την κατάσταση αυτή. Η οικογένειά μου είναι απογοητευμένη, με τον κορωνοϊό κανείς δεν δουλεύει, δεν έχουμε νέα από κανέναν για την υπόθεσή μας. Είμαι πολύ απογοητευμένη”.

Για το μνημόσυνο που έγινε για τον Τόσκο, την παρουσία οπαδών, αλλά και το δικό της μήνυμα: “Ηταν μία πολύ συναισθηματική περίοδος για μένα, ήθελα να εκφράσω πόσο μου λείπει, τι σκέφτομαι, πως νιώθω γι αυτόν. Είμαι πολύ ευγνώμων που ο κόσμος μας στήριξε και μας υπερασπίστηκε στον αγώνα μας. Εχουμε μεγάλη στήριξη απ΄όλους και μας δίνει δύναμη αυτό. Ήταν όλοι οι φίλοι του στο μνημόσυνο, οι οργανωμένοι οπαδοί, περίπου 200 άτομα, ίσως και παραπάνω. Είμαι ευγνώμων για την στήριξη όλων και από την Βουλγαρία, αλλά και από την Ελλάδα”.

Για το αν περιμένουν εξελίξεις το επόμενο διάστημα: “Δεν βλέπω καμία πρόοδο προς το παρόν. Στο τέλος της έρευνας αυτής δεν θα μάθουμε κάτι. Ακόμα και τα πέντε χρόνια σε κάποιον δεν είναι η απόλυτη δικαιοσύνη. Ειμαι πολύ απογοητευμένη”.

Για τον κορωνοϊό στην Βουλγαρία: “Δεν είναι μία ευχάριστη κατάσταση, αλλα ο κόσμος εδώ είναι πειθαρχημένος και κυρίως οι νέοι άνθρωποι. Περίπου 600 κρούσματα, με λίγα θύματα μέχρι στιγμής, είμαστε όλοι σε καραντίνα”.

Καταληκτικά, έστειλε το δικό της μήνυμα: “Θέλω όλους αυτούς που επιτέθηκαν στον αδερφό να μπούνε στην φυλακή. 20 άτομα του επιτέθηκαν και μόνο ένας είναι στην φυλακή! Είμαι απογοητευμένη που μόνο ένας είναι στην φυλακή”.

 

 

To Top