ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πέτροβιτς: “Είμαι δεμένος με τον Άρη, να ξυπνήσουν την ομάδα τα προβλήματα”

Ο Βλάντιμιρ Πέτροβιτς ήρθε στην Ελλάδα για τον Άρη, πέρασε από πολλές ομάδες και την χθεσινή (29/12) ημέρα ολοκλήρωσε την καριέρα του σε ένα αποχαιρετιστήριο παιχνίδι που έδωσαν το παρόν μεγάλες προσωπικότητες του αθλήματος.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για την απόφαση του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση:

Το είχα αποφασίσει από πιο πριν απλά χθες μου έκανε αυτό το αποχαιρετηστήριο παιχνίδι η ΧΑΝΘ. Είναι δύσκολο για κάθε αθλητή να πάρει μια τέτοια απόφαση. Δεν μπορείς να πεις εύκολα ότι σταματάω.

Ακόμα και να μην παίξω βέβαια θα συνεχίσω να είμαι αθλητής, γιατί αυτό είναι τρόπος ζωής. Αυτό δεν σταματάει, συνεχίζει.

Για τα επόμενα του βήματα:

Ήδη ασχολούμαι σαν προπονητής και μάνατζερ στο Βελιγράδι σε μια ομάδα. Δεν πήρα απόφαση να γίνω head coach, αλλά το έχω στο μυαλό μου.

Είμαι στην έκο σπορτ στο Βελιγράδι.

Για τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του:

Υπάρχουν πολλές στιγμές, αλλά είναι 25 σεζόν επαγγελματικά. Μισή ζωή ήμουν στο παρκέ. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις, είναι όλο μια στιγμή και λέγεται μπάσκετ.

Για το τι του έχει μείνει από τον Άρη:

Την έξοδο στην Ευρωλίγκα, τον τελικό στο uleb, είναι στιγμές που κουβαλάω μαζί μου. Βραβεύσεις, αποτελέσματα και τρόπαια πάντα κρατάς.

Πολλά παιχνίδια που κερδίσαμε, ντέρμπι που κερδίσαμε. Ο Άρης ήταν η πρώτη μου ομάδα στο εξωτερικό και είμαι δεμένος με τον Άρη.

Για την κατάσταση στον Άρη του σήμερα:

Αυτό γίνεται πρώτη φορά στην ιστορία. Είναι πολύ κακό για το μπάσκετ αυτό που γίνεται. Αλλά από την άλλη πλευρά είναι καλό γιατί πρέπει κάποιοι να ξυπνήσουν. Πρέπει κάτι να αλλάξει.

Χρειάζεται ένας δυνατός ιδιοκτήτης. Έχουμε φτάσει στο 2020 και οι ομάδες λειτουργούν όπως πριν 30 χρόνια

Για το ότι λίγες μέρες πριν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης βρέθηκε με τους προέδρους Άρη και ΠΑΟΚ:

Είχαμε τον Χάρη Παπαγεωργίου και τον Πρέλεβιτς. Λέγαμε διάφορα. Είναι καλό όμως σαν εικόνα. Μετά έβγαλαν φωτογραφία ο Χάρης, ο Μπάνε και ο Λευτέρης Κακιούσης.

Για το πως θα απαντούσε αν ο Άρης του ζητούσε την βοήθεια του:

Θα ερχόμουν χωρίς δεύτερη σκέψη.

To Top