Πέτροβιτς: “Ο Άρης θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου”

Ο Άρης είναι η πρώτη ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ο Βλάντο Πέτροβιτς και παραμένει πάντα μέσα στην καρδιά του όπως ο ίδιος τόνισε σε συνέντευξή του με αφορμή τον αγώνα της Δευτέρας μεταξύ του Απόλλωνα και των κίτρινων στην Πάτρα.

Ο Πέτροβιτς μίλησε στο “sport24.gr” για το παιχνίδι που έρχεται τονίζοντας πως “επιστρέφουμε στην έδρα μας όπου από την αρχή στόχος μας ήταν να την κρατήσουμε όσο το δυνατόν πιο αλώβητη γίνεται. Η ήττα εξάλλου που γνωρίσαμε από τον ΚΑΟΔ στην παράταση μας πλήγωσε και θα μπορούσαμε να την είχαμε αποφύγει. Όπως και να είχαμε κερδίσει πιο άνετα την Καβάλα. Πλέον κόντρα στον Άρη θα ψάξουμε την τρίτη συνεχόμενη μας νίκη στο πρωτάθλημα σε ένα παιχνίδι που δεν θα είναι εύκολο. Ο Άρης μπορεί να προέρχεται από την βαριά ήττα στην έδρα του από τον Πανιώνιο αλλά γνωρίζοντας και ότι εμείς κερδίσαμε στην Ρόδο τον Κολοσσό θα έρθει υποψιασμένος και θα μας υπολογίζει περισσότερο”.

Για τον Άρη είπε ότι “είναι η πρώτη ομάδα που αγωνίστηκα στην Ελλάδα και γενικότερα στο εξωτερικό και θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου”, ενώ για τις δύο ήττες με τον ΚΑΟΔ και το Περιστέρι που ήρθαν στο τέλος είπε πως “και στα δύο παιχνίδια πληρώσαμε την ατυχία και την απειρία μας κυρίως των πέντε Αμερικανών μας από το ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαστε μία νέα ομάδα και θέλουμε χρόνο αλλά δεν πιστεύω ότι θα χρειαστούμε πολύ αφού έχουμε καλή χημεία. Ένα στοιχείο ακόμη που μας έλειψε στα τρία πρώτα παιχνίδια ήταν και η παρουσία του αρχηγού μας του Αργυρόπουλου που είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας”.

Επί προσωπικού δε ο Πέτροβιτς και για την παρουσία του στον Απόλλωνα Πατρών τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που βοήθησα από την πλευρά μου ο Απόλλωνας μετά από πέντε χρόνια να επιστρέψει στην Α1 και παρέμεινα στην ομάδα. Περνάω καλά και αυτό μου βγαίνει μέσα στο γήπεδο στις εμφανίσεις μου», ενώ ειδικά για αυτές σχολίασε: «Στα 35 μου ωστόσο δεν έχω το μυαλό μου στα στατιστικά. Νιώθω καλά, αγαπάω αυτό που κάνω και έχω πολύ όρεξη να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Μπορεί ο πρώτος στόχος της ομάδας μας να είναι η παραμονή της στην Α1 και η όσο το δυνατόν πιο άμεση επίτευξή της αλλά εγώ πιστεύω πολύ στις δυνατότητες της ομάδας. Και ότι όχι απλώς θα σωθούμε αλλά κι ότι έχουμε όλα τα φόντα γιατί όχι να βρεθούμε ακόμη και στα πλέι οφ”.

 

To Top