Πέτσας για τις επαφές με FIFA και UEFA: «Έχουμε πια μια καλή μαγιά μαζί τους»

Τις βάσεις για μια συνεργασία με FIFA και UEFA που θα είναι αποδοτική και θα μπορεί να αποφέρει θετικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν μπει με τα ταξίδια του Γιώργου Γεραπετρίτη επεσήμανε ο Στέλιος Πέτσας σε συνέντευξη του στην κρατική τηλεόραση.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Αναλυτικά:

Για την κίνηση της κυβέρνησης να στραφεί σε FIFA και UEFA: «Κάναμε μία κίνηση πολιτική, όχι αθλητική, για να ξεπεράσουμε το ζήτημα που προέκυψε. Είχαμε δύο επαφές με τα ανώτατα στελέχη UEFA και FIFA. Έχουμε από τα δύο αυτά ταξίδια του Υπουργού Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη, μια καλή μαγιά. Στις 25 του μηνός αναμένεται εδώ ο πρόεδρος της UEFA και ο αντιπρόεδρος της FIFA, προκειμένου αυτό το πλαίσιο να μπει μέσα σ’ ένα μνημόνιο, όπως το ονομάσαμε, ώστε UEFA – FIFA – Κυβέρνηση και οι ελληνικές ποδοσφαιρικές Αρχές, να μπορέσουν να έχουν ένα πλέγμα μέτρων για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου».

Για τον αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γκρεγκ Κλαρκ: «Σίγουρα, αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι η άμεση εμπλοκή – και αυτό είναι πολύ θετικό που βγήκε από τα ταξίδια του κ. Γεραπετρίτη – του κ. Γκρεγκ Κλαρκ, Είναι ο πρόεδρος της αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, είναι αντιπρόεδρος της FIFA, ένας άνθρωπος εγνωσμένου κύρους και με πολύ χειροπιαστά θετικά αποτελέσματα και στην καταπολέμηση της βίας και στην εκτόξευση των εσόδων του αγγλικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια και προσβλέπουμε πάρα πολύ στις βέλτιστες πρακτικές, που οι άνθρωποι αυτοί ξέρουν, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

To Top