Πέφτει η αυλαία στην Ισπανία‏

Τα σέβη μας σε όλη την μεγάλη παρέα. Καλό μήνα καταρχάς και καλό καλοκαίρι να έχουμε, με υγεία πάνω από όλα σε όλο τον κόσμο και φυσικά πολλά κέρδη. Εχθές στα παιχνίδια που υπήρχαν “έσπασαν” σχεδόν όλα τα σημεία που επιλέξαμε και μπορεί να χαρακτηριστεί η χθεσινή ημέρα μια από τις χειρότερες Παρασκευές της σεζόν! Σήμερα όμως ήμαστε έτοιμοι να αντιστρέψουμε το κλίμα και να οδηγηθούμε σε πιο ασφαλή μονοπάτια…

                Αρχή γενομένης από το Ελβετικό πρωτάθλημα της τελευταίας αγωνιστικής, και την μοναδική αναμέτρηση που έχει ενδιαφέρον τουλάχιστον από την μια ομάδα. Τουν εναντίων Γιουνγκ Μπόις, ενόψει της 36ης αγωνιστικής της τοπικής “ASPO SUPER LEAGUE”. Οι γηπεδούχοι με νίκη κατακτούν την πέμπτη θέση που οδηγεί Ευρώπη, ύστερα από περίπου μια δεκαετία. Η ομάδα του Φίσερ δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τραυματισμών πλην του μέσου Ντεμίρι και οι παίχτες του είναι έτοιμοι να δώσουν τον υπερπαντων αγώνα της σεζόν.

                Από την άλλη, η εταίρη ομάδα της Βέρνης τα πήγε χειρότερα από τις αρχικές προβλέψεις των διοικούντων και έμεινε νωρίς χωρίς υψηλούς στόχους. Ουσιαστικά θεωρείται μια αποτυχημένη χρονιά με το μεγαλομέτοχο της ομάδας να ψάχνει ήδη νέο προπονητή. Πολλές απουσίες για τους φιλοξενούμενους, καθώς εκτός παραμένουν οι Μπούρκι, Σκούτερ, Κονστανσο και άλλες μακροχρόνιες. Εξαιρετική η τιμή στον άσσο που ποντάρεται άνετα!

                Στην 38η και τελευταία αγωνιστική της Πρεμέρα Ντιβίζιον, συναρπαστικό παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί στο “Βαγέκας” ανάμεσα στην φορμαρισμένη Βαγιαδολίδ και την αδιάφορη Αθλέτικο Μπιλμπάο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες, συνδυάζοντας μάλιστα πολύ ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο. Με αποψινή νίκη, κι αν λάβουμε υπόψη τα προγνωστικά που λένε ότι η Μάλαγα δεν θα πάρει αδειοδοτηση, η Βαγιαδολίδ θα αγωνίζεται τηνεα χρόνια στην Ευρώπη. Μάλιστα έχει την δυνατότητα να πλασαριστεί εάν κερδίσει και ηττηθεί την ίδια ώρα η Μπέτις από την Λεβάντε, στην πρώτη εξάδα! Κοντά στον 2.00 η νίκη για τους γηπεδούχους, καθώς το κίνητρο είναι μεγάλο έναντι της Μπιλμπάο που ξεμεινε από στόχους.

                Τέλος θα κλείσουμε επίσης από τον Ισπανικό πρωτάθλημα την τριάδα μας επιλέγοντας την ισοπαλία στην αναμέτρηση της Γρανάδα με την Χετάφε. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την ομάδα του Λούκας Αλκαράθ που τελικά έσωσε το τομάρι της ομάδας του, την ώρα που ήταν το νούμερο ένα φαβορί για υποβιβασμό. Θέλει να κλείσει με ένα θετικό αποτέλεσμα αυτή τη χρονιά ως επιβράβευση για το πιστό κοινό των νησιωτών. Από την άλλη η Χετάφε αν δεν χάσει, και επαληθευτούν τρελά σενάρια και συνδυασμοί αποτελεσμάτων, μπορεί να βρεθεί στις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν Γιουρόπα Λιγκ. Κάτι τέτοιο φαντάζει εξωπραγματικό, και τα σπαθιά έχουν πιθανότητες να βγουν.

Προτείνουμε:

                                                ΤΟΥΝ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΌΪΣ (1)

                                                ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΑΘΛΕΤ. ΜΠΙΛΜΠΑΟ (1)

                                                ΓΡΑΝΑΔΑ – ΧΕΤΑΦΕ (Χ)

To Top