Πέφτει στην 3η κατηγορία η Παρτίζαν εάν δεν κατέβει στο πρωτάθλημα!

Μία απόφαση-σοκ ανακοίνωσε η Παρτίζαν παραμονές της έναρξης των playoffs του πρωταθλήματος Σερβίας.

Με σκοπό την πάταξη του χουλιγκανισμού, ο οποίος έκανε εμφανή και με το παραπάνω τα σημάδια τους στους τελικούς της Αδριατικής λίγκας με τον Ερυθρό Αστέρα, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς γνωστοποίησε πως δεν σκοπεύει να λάβει μέρος στα playoffs του πρωταθλήματος που ξεκινούν σε λίγες ημέρες.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας η επιτροπή του πρωταθλήματος έχει ασκήσει ήδη Πειθαρχική δίωξη στους «ασπρόμαυρους» και μάλιστα βάσει των κανονισμών οι συνέπειες αναμένονται βαρύτατες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται ρητά στον κανονισμό (που ψήφισε και η Παρτίζαν το καλοκαίρι) όποια ομάδα αποχωρήσει –για τους δικούς της λόγους- κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, τότε αυτομάτως αποβάλλεται από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και παράλληλα υποβιβάζεται δύο κατηγορίες κάτω!

Αυτό, αφορά αποκλειστικά το πρωτάθλημα Σερβίας, που είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από την Αδριατική λίγκα που συμμετέχει η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Επίσης, προς το παρόν δεν «κινδυνεύει» ούτε η ευρωπαϊκή συμμετοχή της, αφού μπορεί κανονικά παίξει στο Eurocup, ενώ φημολογείται έντονα ότι ενδεχομένως να πάρει wild card και να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα.

To Top