ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέφτει στη “μάχη” του Κυπέλλου, υποχρέωσή του το “διπλό”! (PRESSARIS-LIVE, 15:00)

Nα ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις του για φέτος θέλει ο Άρης, που αντιμετωπίζει σήμερα στη Βέροια τον Αιγινιακό για την 1η αγωνιστική της β΄φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι “κιτρινόμαυροι” μετά από 5 μήνες, δίνουν το πρώτο τους επίσημο ματς, με στόχο τη νίκη που θα τους βάλει σε θέση οδηγού στον βαθμολογικό πίνακα του 5ου ομίλου, ώστε να εξασφαλίσουν το ένα από τα δύο εισιτήρια για τη φάση των “32” σε ένα από τα δύο επόμενα εντός έδρας ματς με Αστέρα Τρίπολης και Βέροια.

Προτεραιότητα φέτος, μπορεί να είναι το πρωτάθλημα με την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, να είναι ο αδιαπραγμάτευτος μεγάλος στόχος, ωστόσο, οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου γνωρίζουν ότι είναι υποχρεωμένοι να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν στον θεσμό του Κυπέλλου, σεβόμενοι την ιστορία του συλλόγου.

Ο Νίκος Αναστόπουλος επέλεξε για την αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει σήμερα το πρωί στη Βέροια, 20 ποδοσφαιριστές: 

Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Νέτο, Ραούλ Μπράβο, Αντρέου Γκουεράο, Μπαργκάν, Τάτος, Καράμπελας, Ιντζίδης, Μπούρμπος, Ανάκογλου, Ντούνης, Ρόβας, Τζανακάκης, Καπνίδης, Παυλίδης, Καρβούνης, Κασιάνος.

Θα απουσιάσουν οι Ράφικ Τζεμπούρ (τιμωρημένος) και Νίκος Τσουμάνης (εγχειρισμένος). “Κόπηκαν” ο ανέτοιμος Ματζίντ Μπουγκέρα και οι Πασχάλης Βουτσιάς, Γιάννης Μαντζάρης, Στέφανος Ντόγος και Λάζαρος Ζαριτωνίδης.

To Top