ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πέφτουν… βροχή τα ονόματα για τον Άρη της επόμενης σεζόν

Οι προτάσεις ποδοσφαιριστών στα χέρια του Θοδωρή Καρυπίδη, συρρέουν καθημερινά κατά δεκάδες, ενόψει Σούπερ Λίγκα.

Είναι απολύτως λογικό, από εδώ και στο εξής, οι προτάσεις να πέφτουν «βροχή», ωστόσο, τίποτα δεν πρόκειται να δρομολογηθεί αν δεν ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα τεχνικού διευθυντή, προπονητή και φυσικά του υπάρχοντος ρόστερ.Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Μία εξ΄αυτών, του Νίκου Γιαννακόπουλου, που αποχωρεί από την Κέρκυρα, στην οποία ήταν φέτος βασικός και αναντικατάστατος.

Ο υποβιβασμός της Κέρκυρας, αυτομάτως δίνει τη δυνατότητα στον Νίκο Γιαννακόπουλο, να λύσει τη συνεργασία του με τους «Φαίακες» και να αναζητήσει αλλού το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Άνθρωπος του περιβάλλοντος του ποδοσφαιριστή, φέρεται να έχει πλησιάσει τον Θοδωρή Καρυπίδη, που δεσμεύτηκε να έχει τον 25χρονο γκολκίπερ στη λίστα του.

Μάλιστα, επρόκειτο για έναν ποδοσφαιριστή, που είχε απασχολήσει και παλαιότερα τον Άρη, όμως η περίπτωσή του δεν προχώρησε, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν τον άφηνε ελεύθερο, παραχωρώντας τον εν τέλει ως δανεικό το καλοκαίρι του 2016 στον Άρη Λεμεσού.

Ο Νίκος Γιαννακόπουλος, αγωνίστηκε φέτος σε 25 ματς πρωταθλήματος και ένα Κυπέλλου. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης, μεταπήδησε στις μικρές ομάδες των Μπλάμπερν και Ουντινέζε, ενώ ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε από τον Πανιώνιο το καλοκαίρι του 2015. Έπαιξε ως δανεικός από τους «πράσινους» στον Άρη Λεμεσού και το περασμένο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος οριστικά, συμφωνώντας με την Κέρκυρα.

To Top