ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέφτουν οι μάσκες! Μετά τον Σκουλά βάλτε και την Κουρομπίλια στο Παναθηναϊκός-Άρης!

Πέφτουν οι μάσκες! Μετά τον Σκουλά βάλτε και την Κουρομπίλια στο Παναθηναϊκός-Άρης!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η ΚΕΔ του Περέιρα “ξέχασε” να βάλει ξένους διαιτητές στο κρίσιμο παιχνίδι του ΟΑΚΑ και όρισε, ξεπαγώνοντας από το…ψυγείο τον Σκουλά.

Πέφτουν οι μάσκες! Μετά τον Σκουλά βάλτε και την Κουρομπίλια στο Παναθηναϊκός-Άρης! Ένας διαιτητής που μαζί με την Κουρκομπίλια είχε σφυρίξει σε ένα ματς-διασυρμό του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Τούμπα, ΠΑΟΚ-Πανιώνιος για το κύπελλο. Ο Πανιώνιος είχε το 2-2 έως το 114′, αλλά αποκλείστηκε με το “έτσι-θέλω” στην παράταση.

Ένα γκολ για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι για επιθετικό φάουλ του Ακπομ και με αμφισβητούμενο πέναλτι από τον Σκουλά, μετά από υπόδειξη της Κουρομπίλια, διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα (4-2), συνεχίζοντας την… παράδοση που θέλει τον ΠΑΟΚ να ευνοείται στους αγώνες κυπέλλου (πρώτο παιχνίδι 2-1 υπέρ του Πανιωνίου).

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν σέντρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας μετά το… γκολ του Βιεϊρίνια και ο Σκουλάς σφύριξε την λήξη στο… 119′!

Ήταν εκείνο το ματς που… πανηγύρισε η Κουρομπίλια, ενώ εκτός από τα σφαγιαστικά σφυρίγματα κατά της ομάδας της Νέας Σμύρνης, σύμφωνα με καταγγελίες είχε πει προς τον υπεύθυνο διεθνών σχέσεων του ΠΑΟΚ και πρώην διεθνή βοηθό διαιτητή, Δημήτρη Σαραϊδάρη “τι άλλο να κάνουμε”!

Αν είχαν τουλάχιστον και λίγο την αίσθηση του χιούμορ στην ΚΕΔ, ας όρισαν και την Κουρομπίλια. Θα ήταν πιο δίκαιο.

To Top