ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πέφτουν οι υπογραφές κι ανακοινώνεται ο Μπαστακός

Το τυπικό της υπόθεσης απέμεινε, προκειμένου ο Μιχάλης Μπαστακός να φορέσει τη φανέλα του Άρη και να ενισχύσει την “κιτρινόμαυρη” επίθεση…

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Το ενδιαφέρον για τον 21χρονο επιθετικό δεν προέκυψε ξαφνικά χθες (από τις 4 Ιανουαρίου είχαμε ενημερώσει για τις επαφές – δείτε ΕΔΩ- με τον Άρη), μετά το “φιάσκο” με τον Πατρίκ Βουό. Υπήρχε εδώ και καιρό, ωστόσο, το γεγονός πως στον Άρη στράφηκαν και σε άλλες περιπτώσεις φορ με μεγαλύτερη εμπειρία ενώ και ο Ατρόμητος δεν είχε ακόμα αποφασίσει αν θα τον αφήσει ελεύθερο, άφησαν την περίπτωσή του στην άκρη.

Μέχρι που προέκυψε η αθέτηση της προφορικής συμφωνίας με τον Άρη, της πλευράς του Βουό, με αποτέλεσμα οι “κιτρινόμαυροι” να κινηθούν αστραπιαία και να καταφέρουν μέσα σε λίγη ώρα, να “κλείσουν” τον 21χρονο επιθετικό.

Ο Ατρόμητος δέχθηκε να αφήσει εν τέλει ελεύθερο τον παίκτη και να βάλει ποσοστό μεταπώλησής του ύψους 30%, κάτι που δέχθηκε ο Άρης.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής υπήρξε απόλυτα σύμφωνος να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη και σήμερα, πρόκειται να βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ, για να ανακοινωθεί η συνεργασία του με τους “κιτρινόμαυρους”, η οποία θα έχει χρονική διάρκεια τουλάχιστον για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

To Top