Πήγε για 7 Νοεμβρίου η σέντρα της Superleague 2

Σύμφωνα με πληροφορίες η Superleague 2 αποφάσισε ομόφωνα στο σημερινό Δ.Σ. να μετατεθεί για τις 7 Νοεμβρίου η σέντρα του πρωταθλήματος.

Η αναβολή της σέντρας φάνταζε βέβαιη εδώ και μέρες λόγω των εκκρεμοτήτων που υπήρχαν και στο σημερινό Δ.Σ. της διοργανώτριας αποφασίστηκε ομόφωνα σύμφωνα με πληροφορίες να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 7 Νοεμβρίου.

Εξάλλου πριν από τις 25 Οκτωβρίου η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν μπορούσε να ελέγξει τους φακέλους των τριών ομάδων που πήραν τελευταίες το εισιτήριο για τη Superleague 2, συγκεκριμένα του ΠΑΟ Ρουφ, της Ηλιούπολης και του Ηρακλή Λάρισας.

Όλα αυτά βέβαια, ενώ υπάρχει σε εκκρεμότητα και συνάντηση με την ΕΡΤ, ώστε να επιτευχθεί συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας σεζόν.

Από εκεί και πέρα έγινε ομόφωνα δεκτό το αίτημα του Διαγόρα Ρόδου να πάει στον Βόρειο Όμιλο, καλύπτοντας ουσιαστικά το κενό της Ξάνθης.

Ακολούθως έγινε κλήρωση και η Ηλιούπολη πήρε τη θέση των Ροδιτών στον Νότιο Όμιλο, με τον ΠΑΟ Ρουφ να παίρνει εκείνη του Εργοτέλη, ώστε να φανεί ποιο πρόγραμμα θα ακολουθήσουν οι δύο ομάδες.

Όσο για τον Ηρακλή Λάρισας θα πάρει το πρόγραμμα της “Ομάδας Α” του Βορείου Ομίλου, καλύπτοντας το κενό που υπήρχε από τη Γ’ Εθνική.

Πλέον οι δύο όμιλοι διαμοφώνονται ως εξής:

Βορράς: Απόλλων Λάρισας, ΑΕΛ, Αλμωπός Αριδαίας, ΠΑΟΚ Β, Παναθηναϊκός Β, Απόλλων Πόντου, Αν.Καρδίτσας, Πανσερραϊκός, Ηρακλής, Θεσπρωτός, Νίκη Βόλου, Μακεδονικός, Βέροια, Ηρακλής Λάρισας, Διαγόρας

Νότος: Χανιά, ΟΦ Ιεράπετρας, Αιγάλεω, Επισκοπή, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Ηρόδοτος, Κηφισιά, ΑΕΚ Β, Ολυμπιακός Β, Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή, Προοδευτική, Ηλιούπολη, ΠΑΟ Ρουφ.

To Top