Πήραν… ανάσες, ενημερώνονται και πιάνουν και πάλι δουλειά

Υποχρεωμένοι να συνεχίσουν τις προπονήσεις οι παίκτες του Άρη μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά το τι μέλει γενέσθαι αναφορικά με την προσπάθεια που γίνεται να τηρηθεί η νομιμότητα και να δοθεί στους κίτρινους,έστω και μέσω της διαδικασίας των μπαράζ, η ευκαιρία να διεκδικήσουν την άνοδο εφόσον οριστικοποιηθούν οι κενές θέσεις στη Φούτμπολ Λιγκ της νέας χρονιάς.

Αυτό θα κάνουν από σήμερα, καθώς το διήμερο ρεπό που δόθηκε είναι πλέον… παρελθόν με το ραντεβού να δίνεται για το απόγευμα στο Δασυγένειο, όπου και θα συνεχιστεί η “μίνι” προετοιμασία στην οποία υποβάλλονται μετά τη λήξη του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει ενημέρωση για τα όσα ειπώθηκαν στο χθεσινό ραντεβού της αντιπροσωπείας του Άρη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, καθώς η αγωνία στο στρατόπεδο των παικτών κορυφώνεται επί καθημερινής βάσεως.

Όπως είναι λογικό οι εξελίξεις δεν επηρεάζουν μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και τους ίδιους, από τη στιγμή που κανείς πέρα από τον σύλλογο δεν τους εγγυάται την τήρηση των νόμων και την ταυτόχρονη δεύτερη ευκαιρία που τους δίνεται να.. ρεφάρουν την αγωνιστική αποτυχία μέσω του πρωταθλήματος και να επιτύχουν έστω και με αυτό τον τρόπο την άνοδο του Άρη.

 

To Top