ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πήραν “γεύση” από τον λαό τα μεταγραφικά αποκτήματα του Άρη, έμειναν εντυπωσιασμένοι!

Η χθεσινή παρουσία των οπαδών του Άρη στα 3-5 Πηγάδια, έδωσε την ευκαιρία στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, να καταλάβουν ακόμα καλύτερα σε ποια ομάδα ήρθαν για να παίξουν ποδόσφαιρο!

Κυρίως το πόσο είναι “διψασμένος” ο κόσμος για επιτυχίες φέτος, καθώς δεν τους εμπόδισε ούτε πως ήταν Κυριακή, ούτε και πως θα έπρεπε να ανεβούν στο βουνό για να δουν απλά μία… προπόνηση! Στόχος τους άλλωστε, ήταν να τους “ντοπάρουν” ψυχολογικά για την φετινή δύσκολη και απαιτητική σεζόν.

Όπως ήταν απολύτως λογικό, έμειναν εντυπωσιασμένοι, ενώ από νωρίς χθες ρωτούσαν τους συμπαίκτες του και παλαιότερους στην ομάδα για την παρουσία των οπαδών το απόγευμα. Άλλο να τους το περιγράφεις και άλλο να το βιώνουν από κοντά.

Το σίγουρο είναι πως Τζέγκο, Γκάνεα, Σάκιτς, Μάνος, Μπερτόλιο και Ντάτκοβιτς πήραν μία πολύ καλή πρώτη “γεύση” του τι θα γίνει, μόλις επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα.

Εμειναν εντυπωσιασμένοι και όπως έλεγαν στους συμπαίκτες τους, ανυπομονούν για το γεμάτο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Κι αν ο Μάνος, Μπερτόλιο και ο Σάκιτς το έχουν ζήσει ως αντίπαλοι, οι υπόλοιποι θα το βιώσουν για πρώτη φορά και μάλιστα από την… καλή πλευρά, ως παίκτες του Άρη.

To Top