Πήραν τα θρίλερ με Σάλφορντ-Μπράντφορντ και έκλεισαν ραντεβού στον τελικό Στόκπορτ και Καρλάιλ (video)

Πήραν τις επικές μάχες με Σάλφορντ (3-1 πέν.) και Μπράντφορντ (3-1 παρ.) αντίστοιχα, και έκλεισαν θέση στον τελικό για μία θέση στη League One Στόκπορτ και Καρλάιλ!

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, η Στόκπορτ υποδέχθηκε τη Σάλφορντ, με τους φιλοξενούμενους, τους οποίους διοικούν οι «θρύλοι» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να έχουν το προβάδισμα, καθώς είχαν επικρατήσει 1-0 στο πρώτο παιχνίδι.

Η Στόκπορτ βρήκε το πολυπόθητο γκολ με τον Ολαόφι στο 68’, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί, η Σάλφορντ έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 112’ με τον Μαλάν, αλλά η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, με τον Στρέτον να κάνει το 3-1 στο 115’ και το ματς να οδηγείται στη διαδικασία των πέναλτι. Η Στόκπορτ ήταν πιο ψύχραιμη και πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό, εκεί όπου θα διεκδικήσει μία θέση στην τρίτη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος.

Το… θρίλερ είχε και συνέχεια, στο παιχνίδι της Καρλάιλ με την Μπράντφορντ, η οποία είχε το πλεονέκτημα με 1-0 από το πρώτο παιχνίδι.Ο Χάλιντεϊ με αυτογκόλ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 21′, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί, ο Γκάι έκανε το 2-0 στο 98’. Ωστόσο, η Μπράντφορντ έφερε την αναμέτρηση σε απόλυτη ισορροπία, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Ματ Ντάρμισαϊρ να κάνει το 2-1. Η Καρλάιλ, όμως, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με τέρμα του Μπάρκλεϊ στο 112’, έκλεισε ραντεβού με την Στόκπορτ για μία θέση στη League 1.

To Top