Πήραν το μήνυμα του Πολωνού οι παίκτες…

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ έστειλε το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση της Τρίτης, μετά την άσχημη εμφάνιση και την ήττα με… κατεβασμένα τα χέρια στην Τρίπολη. Η σημερινή μέρα, όπως έδειξαν οι ίδιοι οι παίκτες με τις μεταξύ τους συζητήσεις, αλλά και τα όσα έχουν πει στο στενό τους περιβάλλον δείχνει ότι το… μήνυμα ελήφθη!

Οι χθεσινές έντονες παρατηρήσεις του Μίχαλ Πρόμπιερζ πριν από την προπόνηση, άγγιξαν τους παίκτες του Άρη, οι οποίοι έδειξαν ότι έχουν λάβει το μήνυμα και σκοπεύουν να… συμμορφωθούν, καταλαβαίνοντας ότι η υπομονή όλων έχει τελειώσει.

Η ομιλία του Πολωνού τεχνικού, ο οποίος έθεσε τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους και τους ζήτησε να «βγάλουν» σοβαρότητα αλλά και προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο, είχε ήδη ένα πρώτο αντίκρισμα στο εσωτερικό της ομάδας.

Οι «κίτρινοι» καταλαβαίνουν ότι… τα αστεία τέλειωσαν και παραδέχονταν σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις ότι οφείλουν να κάνουν κάθε δυνατή και αδύνατη προσπάθεια για να αρχίσουν να μαζεύουν «τρίποντα».

«Όλοι έχουμε ευθύνες και πρέπει να τις αναλάβουμε, ο καθένας όσες του αναλογούν. Χρειάζεται να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε άμεσα, κάνοντας την αυτοκριτική μας. Η ομάδα έχει ανάγκη από νίκες και πρέπει να αλλάξουμε τα πράγματα, πριν είναι πολύ αργά», ήταν τα λόγια των ποδοσφαιριστών, που δείχνουν να αποκτούν συναίσθηση της κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει.

Γνωρίζουν, άλλωστε, ότι η χθεσινή αυστηρή προειδοποίηση του Πρόμπιερζ ήταν η πρώτη και η τελευταία. Εφόσον οι απογοητευτικές εμφανίσεις συνεχιστούν, πλέον θα είναι ώρα για έργα και για οδυνηρές αποφάσεις, που θα αποφευχθούν μόνο εφόσον η ομάδα κάνει το «3 στα 3» μέχρι το τέλος του έτους, κερδίζοντας κατά σειρά Παναιτωλικό, Πανθρακικό και Δόξα Δράμας…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top