Πήρε αναβολή για τις 26/4 η εκδίκαση, αγωνία για την διατήρηση της προσωρινής διαταγής

Ο Άρης ζήτησε και πήρε αναβολή για την εκδίκαση της υπόθεσης υπαγωγής του στο άρθρο 99 έως τις 26 Απριλίου, ωστόσο δεν αποκλείεται να εκδικαστεί σήμερα η υπόθεση, αν δεν καταφέρει να εξασφαλίσει προσωρινή διαταγή, από την οποία ζήτησε ο Νίκος Πετράτος να εξαιρεθούν οι πελάτες του, παίκτες που έχουν λαμβάνειν από την ΚΑΕ.

Οι κίτρινοι ζήτησαν αναβολή της εκδίκασης, προφανώς για να μπορέσουν να επιτύχουν περισσότερες συμφωνίες για συναίνεση. Το δικαστήριο έδωσε την αναβολή ως τις 26 Απριλίου, αλλά υπήρξαν ενστάσεις για την διατήρηση της προσωρινής διαταγής. Ο Πετράτος που εκπροσωπήθηκε σήμερα από τον νομικό Αλέξη Βαγιάτα ζήτησε να εξαιρεθούν οι παίκτες του (εννέα τον αριθμό) και να μην ισχύει για αυτούς η προσωρινή διαταγή, με την οποία “παγώνουν” όλες οι υποχρεώσεις της ΚΑΕ, με την αιτιολογία ότι οι πελάτες του είναι εργαζόμενοι και έχουν άμεση ανάγκη τα χρήματα που τους οφείλονται. Παρέμβαση έκανε όπως αναμενόταν και η πλευρά του Ηρακλή για την υπόθεση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Να σημειωθεί πως στην εκδίκαση παρέστη και το Δημόσιο αλλά συμφώνησε στην αναβολή προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση προς όφελος και δικό του. Αναμένεται η απόφαση της “έδρας” για την διατήρηση ή μη και με ποια μορφή της προσωρινής διαταγής.

Αν δεν εξασφαλίσει η ΚΑΕ προσωρινή διαταγή για όλες τις υποχρεώσεις της, τότε θα ζητήσει να εκδικαστεί σήμερα η υπόθεση υπαγωγής της στο άρθρο 99.

 

To Top