Πήρε ασφαλιστική ενημερότητα από τις εισφορές του κόσμου! Τι γίνεται με την εφορία

Θετικά είναι τα μηνύματα από το μέτωπο σχετικά με τις ενημερότητες και την εφορία. Η ΠΑΕ Άρης πήρε ασφαλιστική ενημερότητα από το υστέρημα του φίλαθλου κόσμου. Τι ακριβώς συμβαίνει με την εφορία και την φορολογική ενημερότητα.

Συγκεκριμένα, η κίτρινη ΠΑΕ εξασφάλισε την ασφαλιστική της ενημερότητα καταβάλλοντας περίπου 70.000 ευρώ. Τα χρήματα αυτά συγκεντρώθηκαν από το υστέρημα και τις εισφορές του φίλαθλου κόσμου, ο οποίος για μια ακόμη φορά έβαλε… πλάτη για τη σωτηρία της ομάδας. Μια επιτυχία του απλού κόσμου. Το πρωί τα χρήματα αυτά δόθηκαν από την Κοινωνία Μελών στην ΠΑΕ για την εξυπηρέτηση των οφειλών, ώστε να δοθεί μια ανάσα στο κομμάτι αυτό.

Παράλληλα, η μάχη της διοικούσας επιτροπής δόθηκε και στην εφορία. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες εξασφαλίστηκε παράταση μέχρι την Παρασκευή για την καταβολή των 200.000 ευρώ ώστε να μην χαθεί η ρύθμιση και “επιστρέψουν” συσσωρευμένα χρέη παλαιότερων χρόνων.

Σε ότι αφορά τη φορολογική ενημερότητα οι άνθρωποι του Άρη είναι σε ανοιχτή γραμμή με το υπουργείο Οικονομικών περιμένοντας σχετική οδηγία για το ποιο θα είναι το ακριβές ποσό που απαιτείται ώστε να πάρουν οι κίτρινοι, αλλά πολλές ΠΑΕ που έχουν ανάλογο πρόβλημα προσωρινή ενημερότητα.

Τα μηνύματα σήμερα δίνουν κουράγιο για τη συνέχεια, όμως όπως τονίζουν στην Αλκμήνης πρόκειται για μια σκληρή και συνεχής μάχη επιβίωσης, πάντα με το… πιστόλι στον κρόταφο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλα, έχει ξεκινήσει ένας αγώνας δρόμου για την συγκέντρωση των απαραίτητων στοιχειών (συμβόλαια παικτών, διακανονισμοί κτλ) ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρης ο φάκελος.

Στη συνέχεια οι κίτρινοι θα καταθέσουν τον φάκελο στις 2 Αυγούστου στην ΕΕΑ, η οποία δίνει προθεσμία (μέχρι τις 9 Αυγούστου) για την κατάθεση συμπληρωματικών στοιχειών. Πρόκειται για μια δύσκολη αποστολή με τον χρόνο μεγάλο αντίπαλο των κίτρινων

 

To Top