Πήρε βαθμό η Λάρισα από την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ σώθηκε σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις κόντρα στην ΑΕΛ (0-0) και δείχνει ανήμπορη ακόμα και να διεκδικήσει τον τίτλο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Μια αληθινή δυσφήμηση του ποδοσφαίρου ήταν το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα στην Λάρισα και την ΑΕΚ. Ο ρυθμός δεν βρισκόταν με τίποτα, το ένα φάουλ διαδεχόταν το άλλο και γενικότερα, αυτό το πράγμα που έπαιζαν οι δυο ομάδες δεν ήταν ποδόσφαιρο. Για αυτό το άθλιο θέαμα έπαιζε βασικό ρόλο και ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος που δυσκόλευε σε τραγικό βαθμό τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Με εξαίρεση κάποιες μικρές ευκαιρίες για την ΑΕΚ και ένα σουτ του Μπαρκάν που βρήκε στο δοκάρι, το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο.

Στα ίδια και ακόμα χειρότερα επίπεδα κινήθηκε και το δεύτερο ημίχρονο. Τα σκληρά μαρκαρίσματα, τα νεύρα και η παντελής απουσία ευκαιριών καθόρισαν το παιχνίδι με την ΑΕΚ να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί να βρει την απαιτούμενη ενέργεια που θα της έδινε την ώθηση να πιέσει με συστηματικότητα και να φτάσει σε ένα γκολ.

Η ομάδα του Ουζουνίδη, με 10 στους 11 ποδοσφαιριστές να είναι οι ίδιοι που έπαιξαν και κόντρα στην Μπενφίκα, ήταν ξεκάθαρο ότι πάσχει από φρεσκάδα (μόνο ο Λιβάγια διασώθηκε). Μάλιστα, παραλίγο να ηττηθεί κι όλας η ΑΕΚ αλλά στο 93′ ο Μπαργκάν έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Οικονόμου να διώχνει στη γραμμή. Το τελικό 0-0 απλά επικύρωσε την τραγική εμφάνιση της ΑΕΚ.

 

To Top