Πήρε “διπλό” ο Βόλος (1-2) μέσα στη Νέα Σμύρνη

Ονειρεμένο ήταν το ντεμπούτο του Βόλου στη Σούπερ Λιγκ. Οι νεοφώτιστοι στην κατηγορία, επικράτησαν με 2-1 του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη και ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αντίθετικα οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς και να αρχίσουν την… απόσβεση του -6 με το οποίο ξεκίνησαν την χρονιά επειδή δεν πήραν άδεια.

Πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Ισπανός Μουνίθ που πέτυχε και τα δύο γκολ και γενικά ήταν πηγή κινδύνου για την εστία του Κότνικ.

Το αποτέλεσμα με βάση την εικόνα του αγώνα είναι δίκαιο.

Το α’ ημίχρονο βρήκε τον Βόλο να προηγείται στο σκορ. Οι Θεσσαλοί είχαν τις ευκαιρίες με αποκορύφωμα τη διπλή φάση του 8’ με τον Ζοάο και τον Μουνίθ, πέτυχαν το γκολ στο 38’ με φάουλ του Μουνίθ και γενικά ήταν καλύτεροι, πίεσαν πάνω στην μπάλα και είχαν περισσότερη ενέργεια στο παιχνίδι τους.

Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν τον δρόμο για την εστία του Γκαραβέλη, και δημιούργησαν δύο υπόνοιες ευκαιριών μόνο με στημένες φάσεις, στο 20’ και το 29’ που όμως, δεν ανησύχησαν τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Γκαραβέλη, ενώ είχαν τη μοναδική τους τελική στο πρώτο 45λεπτο, έναντι πέντε των νεοφώτιστων στο διάστημα αυτό, με κεφαλιά του Καμαρά στο 44’.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Οι γηπεδούχοι και με την διπλή είσοδο των Μαξίμοβιτς και Εμμανουηλίδη ανέβασαν την απόδοση τους, πίεσαν και στο 55’ πλησίασαν στην ισοφάριση με Άρσε και Μαξίμοβιτς.

Στο 65’ ο Εμμανουηλίδης δεν μπόρεσε να σκοράρει με γυριστό σουτ, και πέντε λεπτά αργότερα, έπειτα από λάθος των γηπεδούχων, ο Μουνίθ βγήκε στην κόντρα και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα της νίκης του Βόλου.

Ο β’ βοηθός έδειξε (κακώς) οφσάιντ και ο Ζαχαριάδης μετά τη χρήση του VAR, σωστά μέτρησε το γκολ.

Το αριθμητικό πλεονέκτημα στα τελευταία λεπτά με την αποχώρηση του Μπασόνγκ λόγω τραυματισμού κι ενώ είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές του Βόλου, «βοήθησε» τον Πανιώνιο να μειώσει σε 2-1 αλλά μέχρι εκεί.

To Top