Πήρε Ζαραδούκα ο ΠΑΣ

Τον Γιάννη Ζαραδούκα απέκτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα, με εξάμηνο δανεισμό από τον Ολυμπιακό. Ο διεθνής αριστερός μπακ θα ταξιδέψει σήμερα στην πόλη της Ηπείρου και αύριο θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, αλλά θεωρείται πολύ δύσκολο να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τον Άρη.

Ο 27χρονος παίκτης είχε υπογράψει στους Πειραιώτες τον περασμένο Οκτώβριο, αφού έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου μετά τη διάλυσή του. Ωστόσο, δεν πήρε αρκετές ευκαιρίες από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και πλέον θα αγωνίζεται στον ΠΑΣ, προκειμένου να έχει χρόνο συμμετοχής και να κληθεί από τον Φερνάντο Σάντος στην αποστολή για το Euro 2012.

Στις πρώτες δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας, ο Ζαραδούκας τόνισε τα εξής:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα αγωνιστώ σε μια ιστορική ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ΠΑΣ έχει δυναμική και αρκετό κόσμο που τον βοηθάει σε κάθε αγώνα. Εγώ είμαι έτοιμος να συμβάλω τα μέγιστα όσο μπορώ προκειμένου η ομάδα να πραγματοποιήσει τον μεγάλο της στόχο που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Η χρονιά δεν είναι εύκολη, ωστόσο με συνολική προσπάθεια και με δουλειά θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τα σχέδια που έχει θέσει ο ΠΑΣ από την αρχή της σεζόν. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χριστοβασίλη, αλλά και τον κ. Αναστασιάδη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου».

To Top