Πήρε και ο Ολυμπιακός το εισιτήριο για τους «8» (video)

Με τον Τικίνιο να σκοράρει δις στο πρώτο μέρος, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Με τον Τικίνιο απόλυτο πρωταγωνιστή και σκόρερ, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-0 του Λεβαδειακού, ανατρέποντας το 3-2 του πρώτου αγώνα, και πήραν το εισιτήριο για τους «8».

Δύο τέρματα για τον Βραζιλιάνο φορ, που σκόραρε μετά από τα τέλη του Νοέμβρη (25/11) κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, με τους φιλοξενούμενους από την πλευρά τους να δείχνουν καλό πρόσωπο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες να είναι εμφανέστατη.

Ρέαμπτσουκ, Μαντί Καμαρά είχαν πολύ καλό πρόσωπο μετά τον Τικίνιο, ενώ από πλευράς Λεβαδειακού άρεσαν ο κίπερ Στογιάνοβιτς, ο δραστήριος Πολέτο και ο Νίλι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κρίστινσον, Μ. Καμαρά (88′ Σουρλής), Μπουχαλάκης (83′ Εμβιλά), Ονιεκούρου (61′ Ροντρίγκες), Ανδρούτσος, Βρουσάι, Ο. Μπα (83′ Αβραάμ), Βαλμπουενά (61′ Αγκιμπού Καμαρά), Τικίνιο, Ρέαμπτσιουκ και Σισέ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στογιάνοβιτς, Βήχος, Νίκας (71′ Μουτίνιο), Τσάπρας, Νίλι (82′ Αλμπάνης), Πολέτο (82′ Μυτίδης), Μεχία, Βρακάς, Λιάγκας, Δούμτσιος (63′ Τζημόπουλος) και Χάμοντ (63′ Λινάρδος).

To Top