Πήρε μπράβο, κράτησε «χαμηλά την μπάλα» ο Διούδης

Εκ των κορυφαίων του Άρη στην Τρίπολη (μαζί με τον κολλητό του Γιαννιώτα) ήταν δίχως άλλο ο Σωκράτης Διούδης.

Ο 20χρονος πορτιέρο επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια του Άρη μετά το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και έδειξε για μία ακόμη φορά πως αποτελεί μια πολύτιμη ομάδα στο ρόστερ της ομάδας, με σπουδαίο μέλλον.

Ο νεαρός γκολκίπερ ήταν εξαιρετικός, με πολύ καλές τοποθετήσεις, δείχνοντας παράλληλα πως το μεγάλο διάστημα που έλειπε από τη βασική εντεκάδα δεν στάθηκε ικανό να τον αποπροσανατολίσει, καθώς δούλεψε και δικαίως όχι μόνο βρέθηκε στην εντεκάδα ξανά, αλλά ήταν και εκ των διακριθέντων.

Και βέβαια το πέναλτι στο οποίο ο ίδιος υπέπεσε (ίσως σφάλμα απειρίας, το οποίο ωστόσο το έκανε καθώς τον εξέθεσε η άμυνά του) το έπιασε και αν μη τι άλλο κράτησε μόνος του την ομάδα του ζωντανή.

Μετά τον αγώνα δέχθηκε πολλά μπράβο από τους συμπαίκτες του και τα μέλη της ομάδας για την παρουσία του, αλλά και την φάση του πέναλτι. Ο νεαρός πορτιέρο προτίμησε να κρατήσει «χαμηλά την μπάλα». Τόσο μετά τον αγώνα στις δηλώσεις του, όσο και στις ατ’ ιδίαν συνομιλίες τόνιζε απλά: «Το πέναλτι είναι θέμα στιγμής, προσωπικά, απλά προσπάθησα να πέσω εκεί που θα πάει η μπάλα και τα κατάφερα». Λίγα λόγια, πολλή δουλειά.

 

To Top