ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήρε παιδί – θαύμα από την Τουρκία η Ντόρτμουντ!

Η Ντόρτμουντ συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον, αφού απέκτησε από την Νόρτζελαντ το παιδί – θαύμα του τουρκικού ποδοσφαίρου Εμρέ Μορ!

Πέρυσι τέτοια εποχή δεν είχε παίξει ούτε ένα επαγγελματικό παιχνίδι στην καριέρα του και ήταν χαμένος κάπου στην ομάδα νέων της Νόρτζελαντ. Σήμερα, μετά από μία εκπληκτική χρονιά προβάρει την φανέλα της Ντόρτμουντ, ως το επόμενο παιδί – θαύμα των Βεστφαλών!

Χρειάστηκαν μόλις 13 επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος για τον Εμρέ Μορ για να πείσει και τους πλέον δύσπιστους ότι πρόκειται για κάτι το εξαιρετικό. Ο 18χρονος κοντόσωμος εξτρέμ κλήθηκε εν ριπή οφθαλμού στην Εθνική Τουρκίας, έκανε το επίσημο ντεμπούτο του και σήμερα προβάρει την φανέλα της Ντόρτμουντ.

Η Μπορούσια που κάνει κανονικό παιδομάζωμα αυτό το καλοκαίρι (Ντεμπελέ, Μερίνο, Μπάρτρα) απέκτησε τον Τούρκο πιτσιρικά, δίνοντας στην Νόρτζελαντ 4 εκατομμύρια ευρώ τα οποία μπορούν να τετραπλασιαστούν αν ο μικρός καταφέρει να πιάσει τα διάφορα μπόνους στόχων.

Ο Εμρέ Μορ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, με την Ντόρτμουντ να τον κλείνει πριν η μετοχή του ανέβει κι άλλο στο Euro, όπου θα είναι ο τρίτος νεαρότερος ποδοσφαιριστής της διοργάνωσης.

To Top