ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πήρε πολύτιμους βαθμούς, αυτοπεποίθηση και συνεχίζει περιμένοντας τον Άλαν Πάρντιου

Ο Άρης απέδρασε από την Τρίπολη σ’ ένα κομβικό σημείο της φετινής του προσπάθειας. Ξεκάθαρα δεν είχε περιθώρια γκέλας και το απέδειξε με το πέρασμά του από την έδρα του Αστέρα! Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο από τους Γκρέι και Εμπακατά επικράτησε με 2-0, πήρε πολύτιμους βαθμούς, γέμισε με αυτοπεποίθηση και συνεχίζει περιμένοντας πια την άφιξη του νέου του προπονητή Άλαν Πάρντιου.

Η κιτρινόμαυρη ομάδα έδειξε ότι ξεπέρασε την κρίση που προκάλεσε η ανώμαλη προσγείωση στο Αγρίνιο και η ήττα από τον Παναιτωλικό. “Πάτησε” στην εξαιρετική απόδοση συγκεκριμένων παικτών όπως για παράδειγμα του Σαλέμ Εμπακατά στον οποίον αποδίδεται δικαιωματικά ο τίτλος του πολυτιμότερου παίκτη της ομάδας του όπως επίσης και του Ντάνιελ Μαντσίνι ο οποίος είχε συμμετοχή και στα δύο γκολ. Πολύτιμη και η παρουσία του Χουλιάν Κουέστα. Κυρίως όμως ο Άρης ήταν ουσιαστικός στα σημεία του αγώνα όπου είχε τον έλεγχο σε αντίθεση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ήταν μια κομβικής σημασίας νίκη που δίνει την απαιτούμενη ηρεμία για την αλλαγή φρουράς στον πάγκο της ομάδας. Ο Άλαν Πάρντιου βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες μέρες και ενημερώνετε για την ομάδα του Άρη που θα αναλάβει το τιμόνι της, μετρώντας αντίστροφα μέχρι να πιάσει δουλειά στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Γνωρίζει αρκετούς από τους παίκτες του Άρη και έδειξε σχεδόν σίγουρος ότι μπορεί να πάρει το 100%, αλλάζοντας την κατάσταση. Στην πρόσφατη συζήτηση με το Θόδωρο Καρυπίδη παραδέχθηκε ότι θα αναζητήσει να βρει τι δεν πήγε καλά μέχρι τώρα και έδωσε την υπόσχεση ότι θα το διορθώσει.

Μέσα σε αυτό το κάδρο, ο Πάρντιου μετράει αντίστροφα μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, όταν και αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη με τον συνεργάτη του Άλεξ Ντάιερ, ενώ αναμένεται να γίνει γνωστό και το όνομα του αναλυτή που θα “μετακομίσει” μαζί τους στο Κλεάνθης Βικελίδης.

To Top