Πήρε προσωρινή διαταγή η ΠΑΕ! Προστασία από τους πιστωτές μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου!

Το δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα του Άρη για έκδοση προσωρινής διαταγής αναστολής πληρωμών για την υπόθεση υπαγωγής στο άρθρο 99!

Είναι μια πολύ σημαντική απόφαση για την ΠΑΕ, διότι επανέρχεται σε πλήρη προστασία από τους πιστωτές της και πλέον γίνεται αγώνας δρόμου για να εκδοθούν τα δελτία των παικτών που αποκτήθηκαν αυτή τη μεταγραφική περίοδο, ώστε να παίξουν το απόγευμα με την Καλλονή!

Η ΠΑΕ πέτυχε αυτό που ήθελε, επανέφερε την πλήρη προστασία από τους πιστωτές της (σήμερα ήταν προγραμματισμένο να εκδικαστούν και οι προσφυγές Έλσνερ και Παπαζαχαρία) και πλέον γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια υπό πίεση χρόνου, ούτως ώστε να εκδοθούν τα δελτία των νεαποκτηθέντων παικτών και να τους έχει στην διάθεσή του ο Σούλης Παπαδόπουλος για τον απογευματινό αγώνα με την Καλλονή στο ΟΑΚΑ.

Το δικαστήριο όρισε για τις 24 Φεβρουαρίου την εκδίκαση της υπαγωγής στο άρθρο 99. Μετά την εκδίκαση η απόφαση για το αν θα ανοίξει (αυτό που εύχονται όλοι στον Άρη) η διαδικασία υπαγωγής θα βγει σε ένα διάστημα 40-45 ημερών και στην συνέχεια θα κληθούν οι κίτρινοι να φέρουν τις συμφωνίες με τους πιστωτές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το γεγονός της προσωρινής διαταγής και ενώ υπήρχε η προηγούμενη απορριπτική απόφαση για το άρθρο 99, θεωρείται σημαντική επιτυχία των θέσεων του Άρη.

 

 

To Top