Πήρε στα χαρτιά το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο η Κηφισιά

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League 2 επικύρωσε στα χαρτιά τη νίκη της Κηφισιάς στο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο, επιβάλλοντας και χρηματικό πρόστιμο στην ομάδα της Κρήτης.

Μετά από απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της Super League 2, η Κηφισιά πήρε στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς της νίκης στο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο, που διεξήχθη στις 4 Ιανουαρίου.
Να θυμίσουμε, πως, εν λόγω αναμέτρηση για την ένατη αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2, διεκόπη στο 42ο λεπτό, και με το σκορ στο 2-0 υπέρ της Κηφισιάς, όταν ποδοσφαιριστές των Κρητικών ξάπλωσαν στον αγωνιστικό χώρο, δηλώνοντας τραυματίες.

Ο Ηρόδοτος, που είχε μόλις δώδεκα παίκτες διαθέσιμους για το συγκεκριμένο ματς, δεν μπορούσε να συμπληρώσει τους επτά παίκτες που θεωρείται το μίνιμουμ βάσει κανονισμού, με τους διαιτητές της αναμέτρησης να διακόπτουν το ματς.
Επιπλέον, στον Κρητικό σύλλογο επιβλήθηκε χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ…
Αναλυτικά η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού:
«ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη ολοκλήρωσης του αγώνα της 4/1/2023 με την ΠΑΕ Κηφισιά λόγω υπαιτιότητάς της. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ α) ποινή απώλειας του αγώνα με τέρματα 0-3, β) χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ».

To Top