Πήρε την άδεια από τον ΕΣΑΚΕ η Καρδίτσα

Έκανε το πρώτο σημαντικό βήμα η Καρδίτσα! Η ομάδα της Θεσσαλίας πήρε τη γενική άδεια από την αρμόδια Επιτροπή του ΕΣΑΚΕ, ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν της Basket League.  

Το μόνο που απομένει για να επικυρωθεί η συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα, είναι να γίνει δεκτός ο φάκελός της και από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Μετά από απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ, χορηγήθηκε η γενική αδειοδότηση για τη σεζόν 2023-24 στην Α.Σ. Καρδίτσας ΚΑΕ. Ο πλήρης φάκελος κατατέθηκε εδώ και περίπου ένα μήνα και αξιολογήθηκε θετικά και χωρίς παρατηρήσεις από την Επιτροπή, σύμφωνα με την απόφασή της. Μάλιστα, ο ΑΣΚ είναι η πρώτη ομάδα της Basket League που έλαβε τη σχετική αδειοδότηση.

Το επόμενο και τελικό στάδιο στη διαδικασία της αδειοδότησης, είναι η κατάθεση του αντίστοιχου φακέλου στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, για τη χορήγηση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Η διαδικασία της σύνταξης του φακέλου έχει ήδη ξεκινήσει, ώστε ο φάκελος να κατατεθεί πλήρης, έως τις 15 Ιουλίου. Στόχος της διοίκησης, είναι να ολοκληρώσει το συντομότερο δυνατόν όλες τις διαδικασίες αδειοδότησης, ώστε η προετοιμασία για τη νέα σεζόν να συνεχιστεί δίχως καθυστερήσεις σε όλα τα επίπεδα».

To Top