Πήρε τη ματσάρα με την Αλ Αχλί και την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Φλαμένγκο

Θριάμβευσε στον συναρπαστικό μικρό τελικό του φετινού Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων κόντρα στην Αλ Αχλί και πήρε την τρίτη θέση η Φλαμένγκο του Βίτορ Περέιρα!

Σε ένα παιχνίδι που είχε έξι γκολ (4-2), τρία πέναλτι (το ένα άστοχο), μία αποβολή, ανατροπή στην ανατροπή και αγωνία μέχρι τα τελευταία του λεπτά, η κάτοχος του Copa Libertadores προηγήθηκε στο 11ο κιόλας λεπτό με έύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκάμπριελ Μπαρμπόσα, πριν ο Αμπντελκαντέρ ισοφαρίσει στο 37′, μετά από εκτέλεση κόρνερ και καρφωτή κεφαλιά.

Στο 58′ οι Αιγύπτιοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα, με τον Μααλούλ να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από την άσπρη βούλα, όμως τελικά έκαναν το 2-1 δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Αμπντελκαντέρ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια.

Στο 69′ ο Αμπντουλφατάχ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και η Φλαμένγκο, η οποία μέχρι εκείνο το σημείο του ματς αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα, εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και ισοφάρισε σε 2-2 μετά από λάθος στην άμυνα της Αλ Αχλί και γκολ του Πέδρο, πριν ο Μπαρμπόσα σκοράρει ξανά με πέναλτι, ολοκληρώνοντας τη μεγάλη ανατροπή. Ο Πέδρο έβαλε το δεύτερό του γκολ στην βραδιά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμορφώνοντας στο τελικό 4-2.

To Top