Πήρε τον βαθμό στο 90+2′ στον Βόλο η ΑΕΚ Β’ – Ισοφάρισε με γκολ-πέναλτι του Μαχαίρα

Η ΑΕΚ Β’ κατάφερε να σώσει τον βαθμό στο εκτός έδρας ματς με τη Νίκη Βόλου (1-1) στο φινάλε με γκολ πέναλτι του Θεοδόση Μαχαίρα στο 90+2′.

Η Νίκη Βόλου μπήκε δυνατά στο ματς και πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο βρέθηκε να προηγείται στο σκορ. Συγκεκριμένα, στο 7′ οι γηπεδούχοι πήραν… κεφάλι στο σκορ με τον Τζιώρα

Μετά το αρχικό σοκ οι «κιτρινόμαυροι» προσπάθησαν να ισορροπήσουν και είχαν τις στιγμές τους για το 1-1. Συγκεκριμένα στο 20′ με τον Παυλίδη και στο 22′ με τον Ρουκουνάκη η ΑΕΚ Β’ απείλησε με ισοφάριση την εστία των φιλοξενούμενων. Έτσι το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων έμελλε να είναι το σκορ του α’ ημιχρόνου.

Το 1-0 έμελλε να παραμείνει έως το φινάλε. Εκεί η ΑΕΚ Β’ κατάφερε να κερδίσει πέναλτι με τον Μαχαίρα στο 90+2′ να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος (71′ λ.τ Τοπαλίδης), Στίκας, Γιαννίτσης, Αναστασίου, Κυριακίδης, Λίταινας (71′ Πέττας), Γαβριηλίδης, Πολίτης (83′ Βουκελάτος), Κρητικός (54′ λ.τ Να’α), Τζιώρας.
ΑΕΚ Β (Κούστας): Θεοχάρης, Γιεμπόα, Χρυσόπουλος (72′ Σκόνδρας), Παυλίδης, Κανελλόπουλος, Ρουκουνάκης, Σαμπανάτζοβιτς (57′ Γκολφίνος), Λαμαράνα (83′ Χριστόπουλος), Μαχαίρας, Κάτσικας (46′ Τζούντα Γκαρσία), Θεοδωρίδης.
Διαιτητής: Πουλόπουλος (Πειραιώς)
Βοηθοί: Γεωργακόποπουλος (Πειραιώς), Γκουριώτης (Αργολίδας)
Κίτρινες: Γαβριηλίδης, Πολίτης

 

To Top