Πήρε το «διπλό» με Ζεσούς η Σίτι επί της Τσέλσι (video)

Με τον Γκαμπριέλ Ζεσούς να σκοράρει στο 53′ η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο του λονδρέζικου γηπέδου και πήραν το τρίποντο χάρις στο τέρμα του Βραζιλιάνου, ο οποίος θα μπορούσε να σημειώσει κι άλλο ένα αν δεν ήταν ο Τιάγκο Σίλβα!

Από την άλλη οι γηπεδούχοι έδειξαν… φοβισμένοι και δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να δείξουν πως ήταν αυτοί που άξιζαν να φύγου με το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Όσον αφορά τη βαθμολογία, οι Πολίτες «έπιασαν» τους σημερινούς τους αντιπάλους στην κορυφή και τους 13 βαθμούς με αυτή τη νίκη, ενώ από την άλλη οι Μπλε ηττήθηκαν για πρώτη φορά σε επίσημα και φιλικά από τις 23 Μάϊου, δηλαδή την τελευταία αγωνιστική της περσινής σεζόν στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Τσέλσι (Τούχελ): Μεντί, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ, Τζέιμς (29′ Τιάγκο Σίλβα), Καντέ (60′ Χάβερτς), Ζορζίνιο (76′ Λόφτους – Τσικ), Κόβασιτς, Αλόνσο, Λουκάκου, Βέρνερ

Μάντσεστερ Σίτι (Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Λαπόρτ, Κανσέλο, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε (80′ Μάχρεζ), Μπερνάρντο, Φόντεν (87′ Φερναντίνιο), Ζέσους, Γκρίλις (87′ Στέρλινγκ)

To Top