Πήρε το θρίλερ με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά έχασε τον Μίσιτς η Εφές! (video)

Η Εφές επικράτησε 96-91 της Φενέρμπαχτσε και έπιασε την Καρσίγιακα στην τρίτη θέση του τουρκικού πρωταθλήματος, αλλά αγωνιά για τον Μίσιτς που αποχώρησε με τραυματισμό στο γόνατο.

Πήρε το ντέρμπι της Πόλης κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, αλλά αγωνιά η Εφές (96-91)!
Οι πρωταθλητές Ευρώπης πέτυχαν μία σπουδαία νίκη, με την οποία ανέβηκαν στην τρίτη θέση του τουρκικού πρωταθλήματος, αλλά είναι πολύ πιθανό να χάσουν τον καλύτερο τους παίκτη για το υπόλοιπο της σεζόν, ο οποίος αποχώρησε με τραυματισμό στο γόνατο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, με την πρώτη περίοδο να ολοκληρώνεται με 29-28 υπέρ της ομάδας του Ιτούδη. Μάλιστα, οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με τη Φενέρμπαχτσε να προηγείται με 49-47, με τον Νικ Καλάθη να μετρά εννέα πόντους μέχρι εκείνο το σημείο.
Στις αρχές του δευτέρου μέρους, το σύνολο του Εργκίν Αταμάν πάτησε το… γκάζι και όχι απλά έφερε το παιχνίδι στα ίσα, αλλά κατάφερε να προσπεράσει. Η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 75-72 υπέρ της Εφές, αλλά ένα λεπτό πριν τη λήξη έχασε τον Μίσιτς, ο οποίος αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια.

Στα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους και να πάρουν τη νίκη με 96-91, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση του τουρκικού πρωταθλήματος.
Τα δεκάλεπτα: 28-29, 47-49, 75-72, 96-91

To Top