Πήρε το μήνυμα! Aποφασισμένος για “τομές” ο Μιλίνκοβιτς, ζητάει… αποδείξεις στο γήπεδο!

Ο προβληματισμός για την τεχνική ηγεσία του Άρη συνεχίζεται εντονότερος μετά την ήττα από τον Μακεδονικό. Μπορεί να ήταν φιλικό, αλλά δεν παύει μια ήττα σε συνδυασμό με την άσχημη εμφάνιση κόντρα στον τελευταίο της Γ’ εθνικής να έχει τη δική της σημασία.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς ήθελε να διαπιστώσει την ετοιμότητα κυρίως ποδοσφαιριστών που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής στις επίσημες διοργανώσεις.

Αυτός ήταν άλλωστε ο ουσιαστικός λόγος που επέλεξε να βρεθούν αντίπαλοι για φιλικές συναντήσεις. Φυσικά, το αποτέλεσμα σ΄ αυτές τις περιπτώσεις περνάει σε δεύτερη μοίρα, όμως για τον Άρη όλα έχουν σημειολογική σημασία αυτή την εποχή.

Ο Σέρβος μπορεί να φρόντισε να καλύψει τους παίκτες του μιλώντας για προσπάθεια, γνωρίζει πάντως καλύτερα από τον καθένα πως πρέπει να πάρει γενναίες αποφάσεις και μάλιστα άμεσα. Γνωρίζει πως το επόμενο διάστημα και μέχρι τα Χριστούγεννα ο Άρης θα πρέπει να ορθοποδήσει αγωνιστικά. Το πώς είναι σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες…

Ενδεδειγμένη λύσει είναι μόνο η ενίσχυση, πράγμα που αναγκάζει την τεχνική ηγεσία (μέχρι να έχει τη δυνατότητα αυτή η ΠΑΕ) να ψάξει για εναλλακτικές. Έχοντας ήδη προειδοποιήσει για τις προθέσεις του, είναι διατεθειμένος να αλλάξει πράγματα. Όσο μπορεί και πάνω απ΄ όλα, ό,τι μπορεί σε αυτόν τον Άρη.

Επίσης είναι προφανές πως οι παίκτες βλέπουν τα τελευταία 24ωρα έναν άλλο Μιλίνκοβτις. Εμφανώς πιο αποφασισμένο να πάρει την κατάσταση στα χέρια του με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ας μη ξεχνάμε πως το στοίχημα είναι και προσωπικό για έναν επαγγελματία προπονητή ο οποίος βρίσκεται ακόμα στην αφετηρία της καριέρας του. Ο ίδιος ζητάει… αποδείξεις μέσα στο γήπεδο. Όλοι κρίνονται μέσα σε αυτό και μετά από 11 αγωνιστικές (συν δυο αγώνες κυπέλλου), τα περιθώρια για δικαιολογίες στένεψαν.

To Top