Πήρε το ντέρμπι με τη Λάτσιο και επέστρεψε στην κορυφή της Serie A η Μίλαν (video)

Χάρη σε γκολ των Πούλισικ και Όκαφορ, η Μίλαν επικράτησε 2-0 της Λάτσιο στο «Σαν Σίρο» και επέστρεψε στην κορυφή της Serie A!

«Καθάρισε» τη Λάτσιο με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (2-0) και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A η Μίλαν!
Οι «ροσονέρι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης στο «Σαν Σίρο» και ήταν αποτελεσματικοί απέναντι στην εστία των Ρωμαίων, παίρνοντας τελικά το τρίτο συνεχόμενό τους τρίποντο και περιμένοντας να δουν αν θα παραμείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά την αποψινή (30/09, 21:45) αναμέτρηση της Ίντερ με τη Σαλερνιτάνα.

Ο Φελίπε Άντσερσον έχασε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα για τη Λάτσιο στο 13′, όταν μπήκε στη μεγάλη περιοχή, αλλά σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ στο 33΄ο Λεάο απείλησε για τους γηπεδούχους, με τον Προβεντέλ να του λέει «όχι». Στο 45′ ο Ράιντερς είχε δοκάρι για την ομάδα του Πιόλι, η οποία τελικά κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 60′, με τον Λεάο να κάνει υπέροχη προσπάθεια και να «σερβίρει» στον Πουλίσικ για το 1-0.

Στη συνέχεια η Λάτσιο αναγκάστηκε να ανοιχτεί, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, με τη Μίλαν να «κλειδώνει» τη νίκη στο 88′, με τον Λεάο να πρωταγωνιστεί ξανά και να δίνει έτοιμο γκολ στον Όκαφορ, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το τελικό 2-0, σκοράροντας σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

To Top