Πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στη Λίβερπουλ ο Φαν Ντάικ

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε σήμερα τον αρχηγό της ομάδας μετά την αποχώρηση του Τζόρνταν Χέντερσον για τη Σαουδική Αραβία.

Ο πιο ακριβός αμυντικός στην ιστορία της ομάδας, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, θα πάρει το περιβραχιόνιο όπως ανακοίνωσε ο Γιούργκεν Κλοπ, ενώ δεύτερος αρχηγός θα είναι ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ.

Πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην εθνική Γαλλίας ο Εμπαπέ

Ο Μάικ Μενιάν θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας της εθνικής Γαλλίας έπειτα από την αποχώρηση του αρχηγού Ούγκο Γιορίς μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ντιντιέ Ντεσάμπ, ο οποίος δεν έχει ακόμη ορίσει τον νέο αρχηγό των «μπλε».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ γαλλικών ΜΜΕ ο παίκτης που θα φορέσει το περιβραχιόνιο είναι ο Κιλιάν Μπαπέ.

Ο Γιορίς αποσύρθηκε από το διεθνές ποδόσφαιρο μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ τον περασμένο Δεκέμβριο, αφήνοντας κενά τόσο σχετικά με τη θέση του πρώτου τερματοφύλακα όσο και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, που έχει 66 συμμετοχές και 36 γκολ, θα είναι ο αρχηγός των «τρικολόρ» με «υπαρχηγό» τον Αντουάν Γκριεζμάν και θα οριστούν σήμερα ενόψει του προκριματικού αγώνα του Euro 2024 την Παρασκευή (24/3) εναντίον της Ολλανδίας στο «Stade de France», πριν αντιμετωπίσει την Ιρλανδία στο Δουβλίνο (27/3). Η Γαλλία βρίσκεται τον ίδιο προκριματικό όμιλο (2ο) με την εθνική Ελλάδας, όπως επίσης με Ολλανδία, Ιρλανδία και Γιβραλτάρ.

To Top