ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήρε το πρώτο ντέρμπι εκτός Βρετανίας η Γιουνάιτεντ (Video)

Το πρώτο ντέρμπι εκτός συνόρων Μεγάλης Βρετανίας ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι τελείωσε με νικήτρια την πρώτη, που επικράτησε 2-0 χάρη σε τέρματα των δύο εκ των τριών επιθετικών της, Ρομέλου Λουκάκου και Μάρκους Ράσφορντ. 

Στο πλαίσιο του τουρνουά ICC οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν στο Χιούτον των ΗΠΑ σε ένα γεμάτο NRG Stadium (σ.σ το γήπεδο είχε και κλιματισμό για να αντιμετωπιστεί η ζέστη και η υγρασία) και σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ντέρμπι της μέλισσας, με τους διοργανωτές να τονίζουν πως το Μάντσεστερ είναι μια εργατική περιοχή και να οργανώνουν πράγματα γύρω από αυτό.

Συγκεκριμένα οι παίκτες των δύο ομάδων φορούσαν μια μέλισσα στις φανέλες τους ανάμεσα από το σήμα του συλλόγου και αυτό της χορηγού εταιρίας, ενώ το Twitter εισήγαγε και το σχετικό emoji. Στο αγωνιστικό τα γκολ ήρθαν σε διάστημα δύο λεπτών, με τον Λουκάκου να ανοίγει το σκορ στο 37’ και τον Ράσφορντ να ακολουθεί στο 39’ για το 2-0.

Γενικά Ζοσέ Μουρίνιο και Πεπ Γκουαρδιόλα έκαναν πάρα πολλές αλλαγές, σε αυτό που ήταν το πρώτο παιχνίδι εκτός Βρετανίας για τις δύο πλευρές μιας και το ραντεβού τους στην Κίνα και την «Φωλιά του πουλιού» είχε αναβληθεί λόγω καταρρακτώδους βροχής.

https://youtu.be/tTyTKbMmTzg

To Top