Πήρε το… 38αρι του ο Αντετοκούνμπο και οδήγησε τους Μπακς σε δεύτερη σερί νίκη (video)

Τη 2η συνεχόμενη νίκη τους πέτυχαν τα ξημερώματα οι Μπακς, οι οποίοι επικράτησαν με 128-115 των Κινγκς, και έδειξαν ότι ξεπέρασαν το αρνητικό σερί τους.

Νέο νικηφόρο σερί αρχίζουν να χτίζουν οι Μπακς, οι οποίοι τα ξημερώματα στο NBA επικράτησαν με 128-115 των Κινγκς στο Μιλγουόκι.

Συγκεκριμένα, τα «ελάφια» έφτασαν στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους, δείχνοντας πως αφήνουν στο παρελθόν το σερί με τις πέντε σερί ήττες που είχαν μέχρι πρότινος.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε μία σπουδαία εμφάνιση, αποδεικνύοντας πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση, παρά τα κακά αποτελέσματα της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, απόψε ο Έλληνας σταρ πέτυχε 38 πόντους (με 19/24 βολές, 9/19 σουτ εντός παιδιάς) και μάζεψε 18 ριμπάουντ σε 33 λεπτά συμμετοχής. Σε άλλο ένα ματς, ο Κρις Μίντλετον στάθηκε στο πλευρό του «Greek Freak», με 32 πόντους. Από την πλευρά του, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για 13 λεπτά και πέτυχε 2 πόντους, ενώ είχε και 1 μπλοκ.

Για τους φιλοξενούμενους, πρώτος σκόρερ με 23 πόντους ήταν ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον.

Μετά τη νέα νίκη τους, οι Μπακς έχουν ρεκόρ 18-13 και είναι στην 3η θέση της Ανατολής, ενώ οι Κινγκς βρίσκονται στο 12-18 και στην 11η θέση της Δύσης.

To Top