Πήρε φορολογική ενημερότητα η ΚΑΕ και προχωρά!

Με επιτυχία έκλεισε το πρώτο από τα τρία ανοιχτά «μέτωπα» της ΚΑΕ Άρης, η οποία εξασφάλισε φορολογική ενημερότητα καταβάλλοντας το απαιτούμενο ποσό και εντός της εβδομάδας αναμένεται να πάρει και την αντίστοιχη ασφαλιστική ενημερότητα!

Η ΚΑΕ κατέβαλε σήμερα το μεσημέρι ένα ποσό στη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης και εξασφάλισε την απαραίτητη φορολογική ενημερότητα. Κατά πάσα πιθανότητα, μάλιστα, μέσα στην εβδομάδα θα αποκτήσει και ασφαλιστική ενημερότητα, δίνοντας στο ΙΚΑ ένα τμήμα των οφειλομένων, το οποίο προβλέπεται βάσει της ρύθμισης που έχει γίνει.

Με τον τρόπο αυτό, θα ολοκληρωθούν με επιτυχία οι δύο από τις τρεις μεγάλες εκκρεμότητες που έχει η ΚΑΕ και πρέπει να «κλείσει» άμεσα, για να καταθέσει χωρίς ελλείψεις το φάκελο αδειοδότησης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Μετά, θα απομένει να τακτοποιηθεί το εξίσου σημαντικό ζήτημα της εγγυητικής επιστολής και η διοίκηση του Λευτέρη Αρβανίτη θα κάνει αγώνα δρόμου για να εξασφαλίσει μέχρι το τέλος Ιουλίου τα 100.000 ευρώ που απαιτούνται από τη φετινή περίοδο.

To Top