Πήρε φορολογική ενημερότητα η ΠΑΕ, ανοίγει ο δρόμος για μεταγραφές!

Η ΠΑΕ Άρης εξασφάλισε “προσωρινή φορολογική ενημερότητα” και εντός της ημέρας αν όλα πάνε καλά θα εξασφαλίσει και ασφαλιστική ενημερότητα, κάτι που σημαίνει ότι είναι απολύτως έτοιμη για να προχωρήσει σε μεταγραφές!

Οι ενέργειες της διοίκησης της ΠΑΕ σε συνεργασία με την ΚΜΑ κινήθηκαν προς την κατεύθυνση της εξασφάλιση όλων εκείνων των εγγράφων (ότι πληρώνει τις δόσεις του άρθρου 44, τις δόσεις του νόμου Ορφανού και πως έχει κινήσει διαδικασίες υπαγωγής στο άρθρο 99) που επιτρέπουν στην ομάδα να είναι φορολογικά ενήμερη και κυρίως να πάρει το «πράσινο φως» από την ΕΠΟ για την πραγματοποίηση μεταγραφών.

Και χθες και σήμερα έγιναν μια σειρά από ενέργειες των διοικούντων του Άρη, ώστε μέχρι την Πέμπτη ή το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, τελευταία μέρα της βδομάδας, να αποκτούσε ο σύλλογος τη δυνατότητα μεταγραφών.Ήδη το μεγάλο βήμα έγινε.

Απομένει να αποκτηθεί ασφαλιστική ενημερότητα, θέμα το οποίο οι κίτρινοι περιμένουν να τελειώσει σήμερα.  Απαιτείται να καταβληθεί ένα ποσό που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 40.000 ευρώ.

Το επόμενο βήμα είναι το “ΟΚ” της ΕΠΟ για να μπορεί να ενισχυθεί άμεσα.

Ήδη οι περιπτώσεις που απασχολούν τους κίτρινους είναι συγκεκριμένες, κάποιες έχουν δει το φως της δημοσιότητας (Τάτος, Διαμαντάκος) και κάποιες όχι. Το ζητούμενο είναι να καλυφθεί το συντομότερο δυνατόν ο χαμένος χρόνος και να ενισχυθεί στο μέτρο το δυνατόν η ομάδα, ώστε να βγει κερδισμένη στο παιχνίδι της αγωνιστικής επιβίωσης.

To Top