ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πήρε… φωτιά ο “μηχανισμός επικοινωνίας” της… εξυγίανσης: παραλήρημα περί… αδικίας, μπούλινγκ σε Αρκούδη και δημοσιογράφους!

Πήρε… φωτιά ο “μηχανισμός επικοινωνίας” της … εξυγίανσης: παραλήρημα περί… αδικίας, μπούλινγκ σε μέλη της ΕΕΑ και δημοσιογράφους!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες με αφορμή την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας, στην οποία με βάσει το δεσμευτικό πόρισμα της ΕΕΑ και ψήφους 4-1 καταγράφηκε “βαρεία παράβαση”, με ποινές τον υποβιβασμό ή την αποβολή από τα πρωταθλήματα. Κι όμως ήρθε η κυβέρνηση μέσα σε λίγες ώρες με φωτογραφική διάταξη εν μέσω νομοσχεδίου για τις… γέννες, να ξηλώσει τα αρμόδια όργανα και να εξαφανίσει τις ποινές.

Ήδη τα… non paper και οι ενημερώσεις πήραν… φωτιά προκειμένου:

1. Να παρουσιαστεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο αδικημένος της υπόθεσης! Διαγράφηκε εντέχνως με χειρουργική “δημοσιογραφική πλαστική επέμβαση” το γεγονός της απόφασης του υποβιβασμού και της… ντροπολογίας που κρατάει με κραυγαλέα κατάλυση των νόμων και των θεσμών την ομάδα του δημοσίου στην μεγάλη κατηγορία και προβάλλεται η “απώλεια του πρωταθλήματος”, το οποίο φυσικά είναι σε εξέλιξη, δεν έχει τελειώσει και μένουν και τα πλέι οφ. Εκτός κι αν με τόσα… αθλητικά κέντρα και ομάδες δορυφόρους, φιλικά και δανεικούς, θεωρούσαν σίγουρο ότι και φέτος θα έπαιρναν ένα διάτρητο πρωτάθλημα!

2. Κάνουν… μπούλινγκ στα μέλη της ΕΕΑ, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Ηλία Αρκούδη, ο οποίος ξεμπρόστιασε τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες κι αναφέρθηκε σε γεγονότα και την εφαρμογή της νομιμότητας. Υπάρχουν διαρροές και ανακοινώσεις ότι θα… λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη! Από το βεληνεκές του μηχανισμού “εξυγίανσης” δεν… σώθηκαν και οι Τζουλάκης και Φαραντούρη!

3. Επιχειρούν…. μπούλινγκ και στον δημοσιογραφικό κόσμο με αποκορύφωμα την επιστολή προς τη διοίκηση της ΕΡΤ με την οποία ζητούν την αποπομπή του δημοσιογράφου, Γιάννη Σαντοριναίου, γιατί έγραψε χιουμοριστικό σχόλιο στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, χωρίς να αναφερθεί σε ονόματα. Εκτός κι αν έχουν την… μύγα για τα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος.

To Top